Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 104. yeni son bölümde flaş gelişme!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 104. yeni son bölümde flaş gelişme!

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul, son bölüm ile heyecanı üst seviyeye çıkardı. Karacahisar Kalesi’nin fethedildiği bölüm izleyenleri ekranlara kilitledi. Diriliş Ertuğrul 104. yeni son bölüm fragmanı ise yayınlandı.

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul, son bölümü ile izleyenleri yerinden kaldırdı. Diriliş Ertuğrul’un 104. yeni son bölüm fragmanı ise yayınlandı. Gelecek hafta yaşanacak olan gelişmeler hakkında şimdiden tahminler yürütülürken heyecan bir hayli arttı. Karacahisar Kalesi’nin alınmasının ardından Ertuğrul Bey’in yanına gelenin kim olacağı, Atsız Bey’in diziye devam edip etmeyeceği en çok merak edilen konular. Peki Atsız Bey ölecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK? (TAHMİNLER)Ertuğrul Bey, Alpleriyle istişare ediyor. Karacahisar Kalesi’ne Nikea’nın elçileri barış için beyaz bayrak ile gelir ve kaleyi teslim almak istediklerini söyler. Ertuğrul “Bize ait olanı bizden almak isterseniz evvela bize kılıç çekmeyi sonrada kan dökmeyi göze alacaksınız” diyerek kaleyi kati suretle vermeyecektir. Fakat Karacahisar Kalesi tarihte tekrar kaybedilecektir.

Fetih haberi herkese yayılır. Karacahisar Kalesi artık Kayılarındır. Ertuğrul Bey ve Alpleri şükür namazı kılarlar. Kaleden kaçan Ares, Titan’ın yanına sığınıyor. Ares ve Titan Bilecik’te ordu ile kaleyi geri almak için istişare ediyor.

ATSIZ, ARES VE TİTAN’I BULUYOR

Ertuğrul Bey’in emri ile Atsız, Karacahisar Kalesi’ne gelen Nikea’nın elçisi ve askerlerini takip ediyor.

ATSIZ BEY ÖLECEK Mİ?

Diziye konuk oyuncu olarak katılan Orhan Kılıç, Atsız karakteri ile izleyicinin en sevdiği isimlerden birisi oldu. Yayınlanan 104. bölüm fragmanının ardından başarılı isimin dizideki akıbeti merak ediliyor. Atsız bey oradan sağ kurtulup Ares’in planlarını Ertuğrul Bey’e anlatmak için sabırsızlanırken tahminlere göre işler yolunda gitmeyecektir. Bu sahnede Ares’in Atsız’ı farkettiği düşünülür. Titan ve Ares, Atsız’ı aralarına alarak feci şekilde katledecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler