Ana SayfaDizilerBurcu Binici Söz dizisine dahil oldu

İlgili Postlar

Burcu Binici Söz dizisine dahil oldu

Söz dizisi Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon izleyicisiyle buluştu.

“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan “Söz” dizisinde 2. yeni sezon öncesi Atakan Arslan ayrılırken; Ezgi Çelik, Mehmet Özgür ve Cihan Ünal kadroya dahil olmuştu. ‘Büyük Bey’ olarak dizide rol alan usta oyuncu Ünal yaklaşık bir ay sonra senaryo gereği ölerek projeye veda etti. Diziye son olarak Burcu Binici dahil oldu.

BURCU BİNİCİ SÖZ KADROSUNDA

Oyuncu Burcu Binici, Söz dizisinin kadrosuna katıldı. Binici, narkotik başkomiseri olan Ceren karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Seyircileri, sürpriz gelişmelerin beklediği yeni bölümlerde Tim, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle omuz omuza görev alacak.

BURCU BİNİCİ KİMDİR? 

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum’da ailenin en küçük kızı olarak doğdu. Aslen Rize Hemşin’li olan Binici’nin çocukluğu; babası Devlet Su İşleri’nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın’da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra Aydın Lisesi’nde lise öğrenimini tamamladı. Şan eğitimi alan oyuncu, asma davul ve nagarada çalıyor.

Binici, iseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum’a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi’nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı.

Anadolu Ateşi’ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi’nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay’ın teklifi ile “Bir Bulut Olsam” Dizisi’nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizisinde oynadı.

Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler