Ana SayfaÜnlülerDilşah Gülşah Çelik Sosyal Medyayı Salladı Sıra Müzikte

İlgili Postlar

Dilşah Gülşah Çelik Sosyal Medyayı Salladı Sıra Müzikte

Sosyal medyanın “Çirte”si Dilşah Gülşah Çelik çok sevilen videolarından sonra gözünü müzik listelerine dikti. Detaylar haberimizin devamında…

Dilşah Gülşah Çelik Kimdir?

Gözünü Müzik Listelerine Dikti

Sosyal medyanın “Çirte”si sosyal medya fenomeni Çelik çok sevilen videolarından sonra gözünü müzik listelerine dikti. Instagram’da başladığı fenomenlik macerasına TikTok ve Youtube’da devam eden sosyal medya fenomeni, sosyal medyada “çok gezen kadın” anlamına gelen “Çirte” lakabıyla tanınıyor.

Single Hazırlığında

Oyunculuk yeteneğini de sergilediği videoları ve paylaşımlarıyla 1 yıldan kısa sürede milyonlara ulaşan Dilşah Gülşah Çelik asıl amacı olan müzik yolculuğunda sosyal medyayı bir araç olarak kullandığını dile getirdi. Güneydoğu şivesiyle çektiği birbirinden eğlenceli videolardaki sempatisiyle olduğu kadar güzel fiziğiyle de dikkat çeken sosyal medya fenomeni kendisini takip eden veya etmeyen herkesin çok seveceği bir single çalışması hazırlığında. Çelik, şarkısıyla birlikte hem sahnelere hem de sosyal medyadaki videolarında kullandığı oyunculuk yeteneğiyle ekranlara göz kırpıyor.

Çelik verdiği bir röportajda “Video içerik üretmeye ne zaman ve nasıl karar verdiniz?” sorusuna  “Pandemi sürecinde video içeriği üretmeye karar verdim. Daha çok çevrem zorladı. Başarılı olacağıma inandı. Bu kadar başarılı olmayı açıkçası beklemiyordum. Çevremde sevilen biriyim ama şuan tüm Türkiye’ye hitap etmek gurur verici.” demişti.

Sosyal medyanın “Çirte”si Dilşah Gülşah Çelik çok sevilen videolarından sonra gözünü müzik listelerine dikti. Çelik şuanda bir single hazırlığında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler