Ana SayfaKimdirDilşah Gülşah Çelik Kimdir?

İlgili Postlar

Dilşah Gülşah Çelik Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Dilşah Gülşah Çelik Kimdir? Dilşah Gülşah Çelik kaç yaşında? Dilşah Gülşah Çelik ne zaman doğdu? Dilşah Gülşah Çelik burcu ne? Dilşah Gülşah Çelik aslen nereli? Dilşah Gülşah Çelik ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Dilşah Gülşah Çelik kaç yaşında? Dilşah Gülşah Çelik ne zaman doğdu? Dilşah Gülşah Çelik burcu ne?

Dilşah Gülşah Çelik 1 Ocak 1994 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi ve oğlak burcu.

Dilşah Gülşah Çelik Kimdir?

1994 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Dilşah Gülşah Çelik TikTok uygulaması üzerinden çektiği güldüren mizahi skeçleriyle ve dansları ile kendini tanıttı. 26 yaşında olan fenomen şu anda modellik yapıyor ve aynı zamanda modern dansla ilgileniyor.

Yaşamını İstanbul’da sürdüren Çelik verdiği bir röportajda “Video içerik üretmeye ne zaman ve nasıl karar verdiniz?sorusuna  “Pandemi sürecinde video içeriği üretmeye karar verdim. Daha çok çevrem zorladı. Başarılı olacağıma inandı. Bu kadar başarılı olmayı açıkçası beklemiyordum. Çevremde sevilen biriyim ama şuan tüm Türkiye’ye hitap etmek gurur verici.” dedi.

Sosyal medyanın “Çirte”si Dilşah Gülşah Çelik çok sevilen videolarından sonra gözünü müzik listelerine dikti.  İnstagram’da başladığı fenomenlik macerasına TikTok ve Youtube’da devam eden Dilşah Gülşah Çelik, sosyal medyada “çok gezen kadın” anlamına gelen “Çirte” lakabıyla tanınıyor.

Oyunculuk yeteneğini de sergilediği videoları ve paylaşımlarıyla 1 yıldan kısa sürede milyonlara ulaşan Dilşah Gülşah Çelik bir konuşmasında asıl amacı olan müzik yolculuğunda sosyal medyayı bir araç olarak kullandığını dile getirdi.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler