Ana SayfaDedikoduDiletta Leotta ve Can Yaman'dan Aşk Pozu

İlgili Postlar

Diletta Leotta ve Can Yaman’dan Aşk Pozu

Bir ayrıldıkları bir barıştıkları iddialarıyla gündemden düşmeyen Diletta Leotta ve Can Yaman’dan yeni paylaşım geldi. Birlikte tatile çıkan Diletta Leotta ve Can Yaman’dan aşk pozu geldi. İşte çiftin paylaştığı o fotoğraf;

Can Yaman’dan Kafa Karıştıran Hamle

Ünlü oyuncu olay fotoğraflar karşısında sessizliğini korurken son hareketiyle şoke etti. Yaman ünlü spikerin pozlarını tek tek beğendi. Bu detay dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Yaman’ın bu hamlesi kafaları karıştırdı. Diletta Leotta ve Ryan Friedkin aşkının uzun bir geçmişi var… Leotta ve Friedkin’in yaklaşık beş aydır birlikte olduğu bu aşkı gizlediği iddia ediliyor. Öte yandan Türkiye’de olduğu gibi İtalyan medyasında da Can Yaman ile Diletta Leotta aşkının reklam çalışması olduğu da iddia ediliyor. İddialara göre ikili hiç sevgili olmadı ama popülerite kazanmak için rol yaptı. Bu dönemde Leotta’da ilişkisini sakladı. Bu iddialara ikiliden bir açıklama ise henüz gelmedi.

Can Yaman ve Diletta Leotta Ayrıldı Mı?

Can Yaman ile Diletta Leotta’dan Yeni Fotoğraf!

Can Yaman, tüm bu söylentilere, dün İtalya’dan yaptığı bir paylaşımla noktayı koydu. Yaman, 8,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Günlerce hem İtalya basınında hem de Türk basınında haber konusu olan çift, geçtiğimiz günlerde Como Gölü’nden tatil yaparken görüntülenmişti. Gayet mutlu oldukları görülen Can ve Diletta bir ara romantik anlar yaşamışlardı.

Diletta Leotta ve Can Yaman’dan Aşk Pozu
Bir süredir mutlu bir birliktelik sürdüren Can Yaman ve İtilyan sunucu Diletta Leotta paylaştıkları fotoğraflarla ayrılık iddialarını yalanlıyorlar. Oyuncu Can Yaman, bir süredir aşk yaşadığı Diletta Leotta ile tatile çıktı. Oyuncu Can Yaman, bir süredir aşk yaşadığı Diletta Leotta ile tatile çıktı.

İkili, Como Gölü’nde görüntülenmelerinin ardından soluğu Capri’de aldı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, keyifli anlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Diletta Leotta ve Can Yaman'dan Aşk Pozu
Diletta Leotta ve Can Yaman’dan Aşk Pozu

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Yaman’ın kendisine aldığı tektaşı dikkat çekti. Yaman’ın, yüzük için 28 bin dolar ödediğine ilişkin iddialar ise İtalyan basınında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler