Ana SayfaDizilerDilan Çiçek Deniz Yeni Sezonda Aras Bulut İynemli ile

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz Yeni Sezonda Aras Bulut İynemli ile

Bodrum Masalı dizisinde “Su” karakteriyle tanıdığımız Dilan Çiçek Deniz yeni sezonda Aras Bulut İynemli’nin rol arkadaşı olacak. Güzel oyuncu, Show TV’de yeni sezonda yayınlanacak olan Kod Adı “Aras” adlı dizi filmde İynemli ile başrolü paylaşacak.

Geçtiğimiz günlerde, Aras Bulut İynemli’nin yeni sezon için; Show TV’de Ay Yapım’ın üstlendiği Kod Adı “Aras” adlı dizi filmin projesinde çalışmaya başladığı haberleri gelmişti. Geçen sezondaki fenomen dizisi İçerde’ye benzer formatta olacağı söylenilen dizide, yakışıklı oyuncunun rol arkadaşının kim olacağı tam netleşmemişti. İynemli’nin, kendi adı ile aynı adı taşıyan yeni dizisi için; Melisa Aslı Pamuk veya Dilan Çiçek Deniz’in rol alabileceği söylentileri vardı. Sonunda yeni dizide Dilan Çiçek Deniz’in rol almasına karar verildi.

Dilan Çiçek Deniz Kod Adı ‘Aras’ Dizisinde Rol Alacak

Show TV’nin yeni sezonunda, izleyicilere sunulacak olan Kod Adı “Aras” adlı dizisinde; Bodrum Masalı ve Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizilerin beğenilen oyuncusu Dilan Çiçek Deniz rol alacak. Yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün, senaryosunu ise Gökhan Horzum’un üstlendiği dizide, güzel oyuncu Deniz, Aras Bulut İynemli ile başrol alacak.

Kod Adı “Aras” Dizisinin Diğer Oyuncuları ve Konusu

Yeni dizide yer alacak diğer oyuncular hala belirsizliğini korurken ünlü oyuncu ve yazar Ercan Kesal’ın da dizi kadrosunda yer alacağı açıklandı.

Ekim ayında izleyicilere sunulması beklenilen dizi filmin konusu ise; çok farklı bir hayat yaşayan Aras, yaşadığı trajik bir olay nedeniyle tekrar ailesinin yanına dönmek zorunda kalır. Bu arada aşk ile de sınandığı bir hikayeyi anlatmaktadır.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler