Ana SayfaDedikoduDidem Soydan'dan Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Aşk İtirafı

Cesur paylaşımları ve sivri diliyle gündeme damgasını vuran Didem Soydan son açıklamalarıyla bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Youtube kanalında yayınlanan ‘Aşırı Prestijlilerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk olan Didem Soydan’dan aşk itirafı geldi. İşte ünlü mankenin o itirafları;

Kerimcan’la Öpüştü

Kerimcan Durmaz’ın YouTube kanalındaki programına katılan Didem Soydan, orada ilk öpüşme anısını “Bunun hikayesi güzel. Çünkü gerçekten gençlik dizilerindeki o sahneyle öpüştüm. Gittiğim doğum gününün ortasında dans şarkıları çalmaya başladı. Sonra beni dansa kaldırdı ve ‘Benimle çıkar mısın?’ dedi. Ben de utandım, utanıyorum derken öpüşürken buldum kendimi. Ben zaten ona aşık olmuştum, doğum gününde kapattım çocuğu.” sözleriyle anlatmıştı.

Didem Soydan’dan Üstsüz Yatak Paylaşımı!

Tom Hardy Hayranı

Konuk olduğu programda kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Didem Soydan sıkı bir Tom Hardy hayranı olduğunu açıkladı. Bunun yanı sıra mankenliği bıraktığını söyleyen Soydan “Geçenlerde ünlü bir markanın yüzü olmam için teklif geldi, ayı gibi para veriyorlardı. Hem Instagram sayfamı yoruma açmamı istediler, hem de kendi fotoğrafçım ile çalışmamı engellediler. Kabul etmedim.” açıklamasını yaptı.

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan’dan Aşk İtirafı

Bir süredir ünlü oyuncu Burak Deniz‘le flört ettiği bilinen Didem Soydan gönlünü fena kaptırmış gibi duruyor. Çok aşık olduğunu dile getiren ünlü mankenin gözü Burak Deniz’leyken Tom Hardy’i bile görmüyor. “İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?” sorusunu, “Hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor” yanıtlayan Didem Soydan aşk açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu.

Burak Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler