Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan Sonunda Patladı!

İlgili Postlar

Didem Soydan Sonunda Patladı!

Son günlerde paylaşımları ile sıkça haber olan ünlü model Didem Soydan sonunda patladı! Ünlü model kimlere açtı ağzını yumdu gözünü? Bu konu ile ilgili son dakika neler paylaştı? İşte haberimizin detayları…

 Didem Soydan’ın olay yaratan dansına yorumu: Biz ona dans demiyoruz…

Yapılan Eleştiriler Umurumda Bile Değil

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından iki erkek arasında ağır çekimde dans ettiği videosunu paylaşan ünlü manken ve oyuncu Didem Soydan, bu video ile adından bir hayli söz ettirmişti. Kendisine gelen ağır eleştirilere verdiği “O zaman danssss” yorumuyla ciddiye almamıştı. Kendisine gelen yorumların ardı arkası kesilmeyince ünlü model, “Biz ona dans demiyoruz ‘tost’ diyoruz. Yapılan eleştiriler umurumda bile değil” demişti.

Magazin Seviyor Oluşunuz Sizi Salak Yapmaz

Hakkında yapılan eleştirilerin gittikçe artması üzerine Didem Soydan, bugün sosyal medya hesabından yeni bir açıklama paylaştı. Kendisine yapılan yorumlara bir hayli kızmış olduğu gözlenen ünlü manken, açıklamasında şu sözlere değindi:

“İki gün önce muhabir arkadaşlara rastladığımda bana bir hafta önce yüklediğim videoyu sordular. Ben o hafta boyunca dansla ilgili yazılan tonla küfürlü yorum arasından “tost” benzetmesine istinaden biz o dansa artık “tost dansı” diyoruz dedim. Muhabirler ile karşı karşıya oldugunuzda ciddi haliniz “kızgın”, sakin haliniz “üzüntülü”, rahat haliniz “sert cevap verdi” olarak servis edilir. Bununla yada herhangi bişey ile derdim yok. Ama siz bu haberlere tıklayan meraklılar (aşağılama anlamında değil en düz hali ile “meraklılar”) Sizden ricam biraz zekanızı konuşturun. Magazin seviyor oluşunuz sizi bu kadar salak yapmak zorunda değil. Kaç senedir sosyal medya kullanıyorsam (6 senedir instagramı kullanıyorum) ilk günden bugune takip eden herkes biliyor ki paylaşımlarım hiç değişmedi. Neyi sevip uygun gördüysem hep onu paylaştım. Dolayısı ile gündem olmak için özel bir paylaşım yok.Benim çekimlerim, defilelerim, çekim karelerim, gündüz, gece giydiklerim size uygun olmayabilir. Bunlar dikkat çekmek için değil istediğim gibi giyinip saklamadan o şekilde yaşadığım için gördüğünüz haller. İlgi çekmek, kin kusmak adına yaptığınız yorumları “eleştiri” yap yık bozuldun kisvesi altına saklamayın. Önce eleştirinin sözlük anlamını ve ince ayarlı yollarına hakim olun sonra küfrü, hakareti lugatından ayıklayıp yazabiliyor musunuz onu deneyin. Her paylaşımın olay olması bana değil size bağlı. Yoksa mayolu, iç çamaşırlı poz vermek benim işim. Ve dünyada bunu ilk yapan kişi değilim. İlk defa görüyormuşçasına olay büyütmek sizin işiniz. Siz o habere bu kadar ilgi gösteriyorsunuz ben değil. Keza dünyada dilediği gibi yaşayan, dans eden, içkisini içen, işini yapan ilk kişi olduğumu sanmıyorum. Bu paylaşımları bambaşka algılayan sizlersiniz. Neyse bu arada bi tostçu mu açsam?”

Didem Soydan kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler