Ana SayfaÜnlülerDevran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni imajını görenler tanımakta zorlandı!

İlgili Postlar

Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni imajını görenler tanımakta zorlandı!

Ünlü sanatçı Devran Çağlar uzun zamandan sonra ortaya çıktı. Yurt dışında yaşayan Devran Çağlar, yeni imajı ile dikkat çekti. Çağlar’ı görenler, ünlü sanatçıyı tanımakta zorluk çekti. Yeni imajı ile adeta bambaşka biri oldu. İşte Devran Çağlar son hali…

Topuklu ayakkabı giyen Devran Çağlar’ın, yıllar önce sözlendiği kız arkadaşından bomba açıklamalar!

Devran Çağlar’ın yeni imajı

Müzik dünyasının usta seslerinden ünlü sanatçı Devran Çağlar, uzunca bir süredir Almanya’da yaşıyor. Uzun bir aranın ardından ortaya çıkan Devran Çağlar, imajını tamamen değiştirmiş. Saçlarını uzatıp imajını yenilemiş olan Devran Çağlar’ı görenler dönüp bir daha bakıyor.

Devran Çağlar Kimdir?

İşte Devran Çağlar’ın son hali

Devran Çağlar’dan Eşref Kolçak açıklaması

Ünlü sanatçı Devran Çağlar, bir zamanlar usta oyuncu Eşref Kolçak’ın oğlu olduğunu iddia etmişti. Çalar, “Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde ‘Ulan benim gibi bir adamın oğluna bu yakışır mı?’ diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık.” diye konuşmuştu.

Devran Çağlar, Harun Kolçak ‘ın kardeşi değilmiş

Eşref Kolçak’tan Devran Çağlar açıklaması

Eşref Kolçak ise, Devran Çağlar’ın bu iddialarını kesin bir dille yalanlayarak “Allah bu iddiaları çıkaranları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak’tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah’a havale ediyorum.” diye konuşmuştu.

Devran Çağlar kimin akrabası?

Tüm bu iddiaların ardından, Devran Çağlar’ın yıllar önce sözlendiği kız arkadaşı ortaya çıkmış ve verdiği röportajda bambaşka bir iddiada bulunmuştu. Devran Çağlar’ın eski sözlüsü Harika Özden, “Devran Çağlar’ın asıl adı Mustafa’dır ve şarkıcı Sıla Mısırlı’nın yeğeni olur. Yani Sıla Mısırlı gerçek teyzesidir. Zaten birlikteliğimizi teyzesi çok desteklemişti. Sıla Mısırlı’nın neden ilişkimizi desteklediğini, Devran Çağlar’ın son halini görünce anladım. Teyzesi yeğenindeki değişikliğin farkına varıp, Mustafa’nın (Devran) düzelmesi için desteklemiş. Ancak benim için çok zor oldu. Devran Çağlar’ın son hali psikolojimi bozdu ve Arkadaş Kalamayız isimli şarkımı onun için okudum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler