Ana SayfaÜnlülerDerya Köroğlu ve Eşi Detoks Kampına Girdi

İlgili Postlar

Derya Köroğlu ve Eşi Detoks Kampına Girdi

Doksanlı yılların başında özellikle kitlelerin hayranlıkla takip ettiği Yeni Türki Grubu’nun önemli isimlerinden Derya Köroğlu, kendisinden 21 yaş ufak olan sevgilisi Ayşe Özgür ile 2009 senesinde dünya evine girmişti. Çok mutlu bir evlilik sürdürdükleri bilinen çift, aradaki yaş farkına rağmen adeta örnek bir çift olmayı başarıyor. Çift, sık sık yurtdışı seyahatlerine de birlikte çıkarak hayatın tadını çıkarmaya çalışıyor. Öte yandan sosyal medyadan da tatile gittikleri ilginç yerleri takipçileriyle paylaşmaktan geri kalmıyorlar.

Phuket’te Aşk Tazelediler

Köroğlu çifti son olarak Phuket’teki şu meşhur botoks kamp merkezine gitti. Kamp için günlük yaklaşık olarak 1000 TL parayı gözden çıkarmak gerekiyor. Vücuttaki toksinlerin dışarıya atıldığı özel bir programın uygulandığı kampa dünyanın her tarafından birçok ünlü isim uğruyor.

Özellikle Ayşe Köroğlu, Phuket’ten sık sık fotoğraf atmayı ihmal etmiyor. Fotoğraflarda çok mutlu olduğu görülen Ayşe Köroğlu, bir fotoğrafının altına yaptığı açıklamada, burada ruhunu da arındırdığını, ağlayarak, bağırarak adeta ruhundaki bütün yükü boşalttığını, bunun kendisini çok rahatlattığını ifade etti.  Hayranları da sosyal medyadan bu anlara karelerle eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler