Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Yeni Filmini Anlattı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Yeni Filmini Anlattı

Bu aralar Arif v 216 filmiyle rekorları alt üst eden Cem Yılmaz’ı, hemen hemen her platformda görür olduk. Bu kuşkusuz onu sevenler için harika bir durum. Cem Yılmaz tanıtımını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği yeni filminde önemli bir gişe başarısı elde etti. Filmi beğenenler olduğu gibi elbet beğenmeyenler de oldu; ancak gerçek şu ki film ilk 3 gün sonunda muazzam bir başlangıç yaptı. Cem Yılmaz Hürriyet Pazar’a, başta filmi olmak üzere birçok konuda fikir beyan ettiği geniş bir röportaj verdi.

Yapımları Seviliyor

Türkiye’nin açık ara en başarılı komedyeni olan Cem Yılmaz, Hokkabaz, Her Şey Güzel Olacak, Pek Yakında, Gora gibi filmlerle gönlümüzde taht kurmayı başaran önemli bir isim. Ayrıca birçok reklam filminde oynayan, sayısız stand up şovu gerçekleştiren değerli sanatçı son filmi için oldukça iddialı görünüyor. Özellikle filmde nostaljik rüzgarların eseceğini belirten Yılmaz, mesleğe ilk başladığı yıllardan bugüne, abisiyle olan ilişkisinden Türkiye’deki siyasi iklime kadar birçok konu hakkında kendine has tarzıyla görüş belirtiyor.

Röportajda, karikatür çizdiği dönemlerde, arkadaşları arasında en az komik olanın kendisi olduğunu mütevazi bir şekilde vurguluyor. Cem Yılmaz, sadece onların çizdikleri karikatürleri sahnede canlandırma işini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sahneye çıkmayı çok özlediğini belirten ünlü komedyen, artık yaşlandığını ve eskisi kadar enerjisinin olmadığını da sözlerine ekliyor. Filmlerde kötü karakter yaratmanın çok zahmetli ve yapay bir tasarı olduğunu belirten Cem Yılmaz, insanın özünde potansiyel olarak iyi olduğunu düşünüyor.

Kötülüğün zor ve ancak çaba isteyen bir taraf olduğunun da ironik bir şekilde altını çiziyor. Cem Yılmaz yeni yıl için ise oldukça umutlu görünüyor. Herkese pozitif olmayı, kendilerine güvenmeleri gerektiğini özellikle öneriyor. söylüyor. Röportajın tamamına Hürriyet Pazar ekinden ulaşmak mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler