Ana SayfaÜnlülerDerya Baykal Ses Getiren 'Ferhan Şensoy' Paylaşımını Açıkladı...

İlgili Postlar

Derya Baykal Ses Getiren ‘Ferhan Şensoy’ Paylaşımını Açıkladı…

Geçtiğimiz Ağustos ayında hayatına veda eden Türk tiyatrosunun duayenlerinden Ferhan Şensoy’ un eski eşi Derya Baykal, Ferhan Şensoy’un ölümü sonrası ilk defa konuştu. Güzel tiyatrocu Ses Getiren ‘Ferhan Şensoy’ Paylaşımını Açıkladı. İşte Detaylar…

Derya Şensoy: “Ustamı Kızlarımın Babasını Kaybettik”

Derya Baykal Ses Getiren ‘Ferhan Şensoy’ Paylaşımını Açıkladı…

Usta sanatçı Ferhan Şensoy, 31 Ağustos’ da yaşama veda etmiş, sanat camiasını ve sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Ünlü sanatçı Derya Baykal, çocuklarının babası eski eşi Ferhan Şensoy’ un vefatının sonrasında sosyal medya sayfasında eski eşi ile oynadıkları bir tiyatro oyunundan bir kesit paylaşmıştı. O zamanlar paylaşım merak konusu olmuş hatta manidar bulunmuştu.

Derya Baykal Kimdir?

Hafta içi hergün Kanal D ekranlarında izlenilen sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile Hakan Ural’ ın yaptıkları ‘Neler Oluyor Hayatta’ adlı programın konuğu sanatçı Derya Baykal, o dönem yaptığı ses getiren bu paylaşım hakkında ilk defa kez konuştu.

İşte Derya Baykal’ ın Ses Getiren Ferhan Şensoy Paylaşımı;

Derya Baykal' ın Ferhan Şensoy Paylaşımı
Derya Baykal’ ın Ferhan Şensoy Paylaşımı

“Fazla Anlamlar Yüklemeyin Başka Bir Amaç Yok”

“Güle güle ustam” notuyla paylaşım yapan Derya Baykal, eski eşine bir defa daha veda etmiş, türkünün sözleri ise tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Ferhan Şensoy Kimdir?

Son yaşananların sonrasında usta sanatçı Derya Baykal “Ferhan’la birlikte oynadığım, çok sevdiğim, iki saf aşığın hikayesini anlatan bir oyundu. Bir ağıt olduğu için içimden onu koymak geldi. Fazla anlamlar yüklemeyin, başka bir amaç yok” dedi.

“Benim Dostumdu”

Eski eşi Ferhan Şensoy’ a karşı olan sevgisini ve saygısını da özellikle belirten Derya Baykal, “Ferhan Şensoy benim çocuklarımın kıymetli babası, torunlarımın dedesi, benim dostum” sözlerini ekledi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler