Ana SayfaKimdirDerda Yasir Yenal Kimdir?

İlgili Postlar

Derda Yasir Yenal Kimdir?

Kanal D’nin yeni dizisi “Yüzleşme” nin kadrosuna dahil olan yakışıklı oyuncu Derda Yasir Yenal Kimdir? Derda Yasir Yenal Nerede Doğdu? Derda Yasir Yenal Aslen Nereli? Derda Yasir Yenal Hangi Burç? Derda Yasir Yenal’ın Rol Aldığı Diziler Neler? Derda Yasir Yenal’ın Rol Aldığı Filmler Hangileri? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Derda Yasir Yenal Nerede Doğdu? Derda Yasir Yenal Aslen Nereli? Derda Yasir Yenal Hangi Burç?

Derda Yasir Yenal 18 Ocak 1986 Almanya Berlin Doğumludur. Derda Yasir Yenal aslen Balıkesir’lidir. Derda Yasir Yenal Oğlak Burcudur.

Derda Yasir Yenal Kimdir?

Üniversite’ye kadar Balıkesir’de okuyan Derda Yasir Yenal, Üniversite okumak için İstanbul’a gelip, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü okumuş ve buradan başarılı şekilde mezun olmuştur. Derda Yasir Yenal evlidir ve bir kızı, bir oğlu olmak üzere 2 çocuğu bulunmaktadır. Amerika’da oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu Derda Yasir Yenal, ilk oyunculuk deneyimini tiyatro sahnelerinde gerçekleştirmiş daha sonra bir çok sahne organizasyonlarında ve sunuculuk programlarında yer almıştır. Yakışıklı oyuncunun boyu 1.89. kilosu ise 90’dır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında isimli dizide Mustafa Bilgin karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. TRT ekranlarında yayınlanan Dinle Kazan yarışma programı ve Sektörün Nabzı isimli programların sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. Derda Yasir Yenal, 2017 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir İçeri Bir Dışarı ödüllü yarışma programını sunmaktadır.

Kanal D’nin yeni yılda “Yüzleşme”nin çekimleri başladı. T Company şirketinin kurucularından Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizide Yüzbaşı Gökhan’ı canlandıracak olan Derda Yasin Yenal Yüzleşme Dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Derda Yasir Yenal’ın Rol Aldığı Diziler:

Yüzleşme (Yüzbaşı Gökhan)

Söz ( Yasin)

Sevda Kuşun Kanadında (Mustafa)

Derda Yasir Yenal’ın Rol Aldığı Filmler:

Trileçe (2018)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler