Ana SayfaKimdirDeniz Toprak Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Toprak Kimdir?

Ünlü Ses Sanatçısı Deniz Toprak Kimdir? Deniz Toprak Nerede Doğdu? Deniz Toprak Aslen Nereli? Deniz Toprak’ ın Albümleri Hangileri? Deniz Toprak şimdilerde hangi projeye dahil oluyor? Deniz Toprak’ın ses getiren single çalışması hangisidir? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Toprak Nerede Doğdu? Deniz Toprak Aslen Nereli? Deniz Toprak Hangi Burç?

Deniz Toprak, 15 Ocak 1977 tarihinde Siirt’de dünyaya geldi. Toprak, aslen Siirtlidir ve Oğlak burcu’dur.

Deniz Toprak Kimdir?

Lise okuyana kadar Siirt’te yaşayan Deniz Toprak, ardından da İstanbul’a gitti. Lise Öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Deniz Toprak, eşi Ali Osman Erbaşı ile evlenmeden Türk Halk müziği ile ilgili eğitim almıştır. Genç yaşından beri süre gelen Türk Halk Müziği sevgisi onun ünlü bir sanatçı olmasına vesile olmuştur.

1996 tarihinde ilk kez Amatör Müzik çalışması yaptı ve Halk evleri ile Kültür Merkezlerinde bir takım konserler verdi.Deniz Toprak,2000 tarihinde Profesyonel olarak Eğitim almaya karar verdi ve müzikle ilgili dersler aldı. Başta Müslüm Gürses, İlhan Şeşen ve Zara olmak üzere Deniz Toprak, birçok sanatçıya vokalist oldu.

2007 tarihinde Kayahan’ın destek vermesi ile beraber Türkü Molası adındaki albümünü yaptı. Rumeli’den Kerkük’e Anadolumuzun kültürel yapısını temsil eden “TÜRKÜMOLASI” albümü birçok müzik marketinde yerini alıp sevildi.

Deniz Toprak,2008 tarihinde Ulus Müzik imzası il Destanlaşan Türküler 5 adındaki albümde yer aldı ve 2 parçayı seslendirdi. isimleri ; Gül Kuruttum ve Yeşil Yaprak ‘ tır. Deniz Toprak 2002 yılında Ali Osman Erbaşı ile evlendi. 2012 tarihinde sunuculuk yapan Deniz Toprak Trt Müzik adındaki kanalda 13 bölüm kadar Yerel Starlar adındaki programı sunmuştur.

Deniz Toprak’ın ses getiren single çalışması hangisidir?

Deniz Toprak, geçtiğimiz günlerde ‘Sebebim Sensin’ isimli bir single çıkarmıştı. Single için Resul Dindar’la düet yapan Toprak, tüm dikkatleri üzerine çekti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda  klip çekilen Deniz Toprak, dijital platformlarda büyük ilgi gördü. Klip, Youtube’ta bir haftada 235 bin defa izlendi. Halk sanatçısı olduğunu her fırsatta dile getiren Deniz Toprak, “Her şeyin çabuk tüketildiği zamanlarda, insanların türkülerden kopmaması gurur verici” dedi.

Deniz Toprak şimdilerde hangi projeye dahil oluyor?

Deniz Toprak, Show tv ekranlarında yayınlanan farklı formatı ve ağırladığı konuklarla izlenme rekorları kıran Seda Sayan’la programının konukları belli oldu. Genç nesilin sevile isimi Deniz Toprak Seda Sayan’la programına konuk oluyor. Bir zamanlar Resul Dindar ile yaptığı düet ile herkesi kendine hayran bırakan Toprak, 41 yaşında ve evli.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler