Ana SayfaKimdirDuygu Çetinkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Çetinkaya Kimdir?

Ünlü sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından da bir çoğumuzun tanıdığı Gönüllüler takımında yer alan yarışmacı  Duygu Çetinkaya kimdir? Bir çok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu hakkında merak edilen herşey Duygu Çetinkaya Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Duygu Çetinkaya Aslen Nereli? Duygu Çetinkaya Şuan Kaç Yaşında? Duygu Çetinkaya Hangi Burç?

Aslen Denizlili olan güzel oyuncu Duygu Çetinkaya şuanda 32 yaşındadır Burcu ise Oğlaktır.

Duygu Çetinkaya Kimdir?

13 Ocak 1986 tarihinde Denizli‘de dünyaya gelmiştir. Duygu Çetinkaya, Aslen Denizli’lidir  “Nur Yağmur” isminde bir kız kardeşi vardır.  Babası İbrahim Çetinkaya asker olduğu için bir çok şehir değiştirmek zorunda kalan Duygu Çetinkaya Ankara, İzmir, İstanbul, İskendurun, Erdek Gölcük gibi  yerlerde bulunmuştur. İlköğretim eğtiminin yarısını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde almış olan sanatçı, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun’da tamamlamak durumunda kalmıştır. Ortaokul yıllarını  Erdek’te, Lise hazırlık sınıfını ise İzmir Menemen Anadolu Lisesinde tamamlamış olan Duygu Çetinkaya, lise 1. sınıfa geçtiğinde İsveç’in Stockholm kentine giderek  eğitim hayatına orada devam etmiştir. Güzel Oyuncu iktisadi İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur.

Duygu  Çetinkaya’nın Annesi Gülsün Hanım ise söz müzik yazarlığı yapmış ve adliye muhabirliği görevlerinde bulunmuştur. Birçok dizi ve film projesinde rol alan Duygu Çetinkaya. “Binbir Gece” dizisinde “Sezen İncioğlu” rolü ile ekranlardaki yerini almıştır.

duygu çetinkaya survivor ile ilgili görsel sonucu

Acun Ilıcalı Kimdir ?

Şöhreti ise Star TV’de yayınlanan “Firar” dizisinde“Betül” karakteri ile yakalamıştır. Ardı sıra “Seni Bana Yazmışlar” adlı dizde  “Cansu” karakterine hayat vermiştir.

2002 yılında Show Tv ekranlarında  düzenlemiş olan “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışmayada katılmıştır Duygu Çetinkaya. Sonrasında 2003-2004 yılları arasında TGRT kanalında yayınlanan Türkü adlı dizi de yer alan oyuncu bu dizide Zeliha karakterini canlandırmış ve Furkan Engin ile başrolleri paylaşmıştır.

2013 yılında  3. sezon Survivor Ünlüler  Gönüllüler yarışmasında Duygu Çetinkaya Gönüllüler takımında yarıştı. Yarışma Panamada yapıldı.

Duygu Çetinkayanın Film ve Dizileri :

2003 – Türkü (Dizi)
2004 – Plajda Kız Tavlama Klavuzu (Sinema filmi)
2006 – Cumhur Cemaat (Dizi)
2008 – Nekrüt (Sinema filmi)
2008 – Binbir Gece (Dizi)
2009 – Çılgın Dersane 1 (Sinema filmi)
2010 – Çılgın Dersane Kampta 2 (Sinema filmi)
2011 – Firar (Dizi)
2011 – Seni Bana Yazmışlar (Dizi)
2011 – Ya Sonra (Sinema filmi)
2013 – Çılgın Dersane 3 (Kurdela) (Sinema filmi)
2014 – Çılgın Dersane Üniversitede (Kurdela)(Dizi)

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler