Ana SayfaDedikoduDeniz Seki ve İrfan Özçelik Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Deniz Seki ve İrfan Özçelik Ayrıldı Mı?

2019 senesinden beri İrfan Özçelik’le mutlu bir birlikteliği olan Deniz Seki’nin sevgilisinden ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Evlilik haberi beklenirken ayrılık haberiyle gündeme gelen çiftin aralarının neden bozulduğu merak ediliyor. Deniz Seki ve İrfan Özçelik ayrıldı mı? İşte detaylar;

2 Sene Önce Mutlu Bir Aşka Yelken Açtılar

Uzun zamandır özel hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamayan Deniz Seki’nin sonunda mutluluğu bulduğu düşünülüyordu. Şarkıcı Bodrum’da tatil yaparken, teknede bir kişiyle samimi bir şekilde görüntülenmişti. Sanatçının, teknede sarılıp öptüğü kişinin iş adamı İrfan Özçelik olduğu ortaya çıkmış ve bir süre sonra çift ilişki iddialarını doğrulamıştı.

Deniz Seki’den Evlilik Açıklaması

Geçtiğimiz sene  evlilik teklifi aldığı ve 1 ay sonra evleneceği konuşulan Deniz Seki Nişantaşı’nda Cabbar adlı mekânda görüntülenmişti. Mekan çıkışı muhabirler tarafından şarkıcıya ‘Şubat ayında 1 ay sonra evleneceğim’ dediği hatırlatılınca Seki; “Pandemi süreci yaşadık, ne yapalım” yanıtını vermişti.

Deniz Seki ve İrfan Özçelik Ayrıldı Mı?

Geçtiğimiz ağustosta yaşam koçu Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlayan Deniz Seki, 22 kilo zayıflayıp 59 kiloya düşmüştü. Değişimi ile adından söz ettiren Deniz Seki’nin son hali sosyal medyada da beğeni toplamıştı. Verdiği kilolarla yeni bir imaja bürünen ve yeni bir hayata da başlamak istediği iddia edilen Deniz Seki, İrfan Özçelik ile yollarını ayırdığı söyleniyor. Ayrılık nedeni ile ilgili henüz Deniz Seki’den bir açıklama gelmedi.

Deniz Seki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler