Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki, Ahmet Kaya Şarkısını Yeni Albümünde Seslendirecek!

İlgili Postlar

Deniz Seki, Ahmet Kaya Şarkısını Yeni Albümünde Seslendirecek!

Buğulu sesi ve yazdığı şarkı sözleri ile, geniş dinleyici kitlesine sahip şarkıcı Deniz Seki, uzun aradan sonra yeni albümü ile gündemde çok konuşulacağa benziyor. Şarkıcı Deniz Seki, zor günler ardından, hayatına yön vermeye başladı. Deniz Seki ‘Hayatımın Özeti’ Dediği Ahmet Kaya Şarkısını Yeni Albümünde seslendireceğinin müjdesini verdi? İşte Detaylar…

Deniz Seki’den nazara karşı önlem

Deniz Seki 20 yıllık kariyerinin en özel albümünü için hazırlık yapıyor…

Romantik şarkıların efsane ismi Deniz Seki, müzik kariyerinin en farklı albümü olan 9. albümünde, ‘hayatımın özeti’ dediği Ahmet Kaya’nın sevilen şarkısı “Nereden Bileceksiniz” şarkısını seslendirecek. Uzun bir süre hapiste kaldıktan sonra tahliye olan ve zor günler geçiren Deniz Seki 20 yıllık kariyerinin en özel albümünü için hazırlık çalışmalarına başladı bile. “Nereden Bileceksiniz” söz yazarı Yusuf Hayaloğlu’nun yazdığı ve Ahmet Kaya’yanın seslendirdiği şarkı bir süredir sahnede de seslendiren Deniz Seki ” Bu şarkıyı kendim için okuyorum” diyerek hayranlarını şaşırttı.

Deniz Seki Kimdir?

Deniz Seki ‘Hayatımın Özeti’ Dediği Ahmet Kaya Şarkısını Yeni Albümünde Seslendirecek

Deniz Seki, albüm çalışması için hazırlıklara başladı. Albümünün müzik direktörü ve aranjörü İskender Paydaş’ın Bodrum’da yeni açtığı stüdyosunda çalışmalarını sürdüren Deniz Seki’nin sahne performansını sosyal medyada yayınladı. Yorumuyla sosyal medyada çok konuşulan “Nereden Bileceksiniz” şarkısı albüm çıkmadan sosyal medyada en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı bile. Şarkıyı Deniz Seki’den dinleyen hayranları ise Deniz Seki’yi gayet başarılı buldu.

Aleyna Tilki, kendini Ahmet Kaya ile kıyasladı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler