Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki, kendini Ahmet Kaya ile kıyasladı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, kendini Ahmet Kaya ile kıyasladı!

Aleyna Tilki, konuk olarak katıldığı radyo programında yaptığı iddialı açıklamaları ile hala daha konuşuluyor. Genç şarkıcı, kendisini Ahmet Kaya ile mukayese etti. Tilki’nin bu sözleri, uzun süre eleştirilecek gibi görünüyor. İşte detaylar…

17 yaşındaki Aleyna Tilki, Number1 Türk Fm’de yayınlanan ‘Kadir Çetin ile Numberone Star’ın’ bu haftaki konuğu oldu. Özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Tilki, kendisini bir tek usta sanatçı Ahmet Kaya ile mukayese ettiğini ifade etti.

Birinci Ahmet Kaya, ikinci benim

Aleyna Tilki, programın sunucusu Kadir Çetin’in “Cevapsız Çınlama şarkısı ile 300 milyonu geçtin, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan ismi oldun” sorusuna “Google’da en çok aratılan ilk benim ikinci şeyse “Slime” nasıl yapılır. İlk Aleyna Tilki yani Youtube’ta da ‘A’ yazınca Ahmet Kaya ikinci benim” yanıtını verdi. Sevilen şarkıcının bu sözleri uzun süre eleştirilere maruz kalacak gibi görünüyor.

Teyzeler, babaanneler, amcalar beni dinliyor

Belli bir hedef kitlesi olmadığını vurgulayan Aleyna Tilki, “Sokakta bebeklerden tutun 70’li 80’li yaşlara kadar uzanan teyzeler, babaanneler, amcalar da dahil olmak üzere beni dinliyorlar. Konserlerimde oturan teyzeleri görünce dedim ki kendime Aleyna sanırım oldu bu iş.” dedi.

25 yaşımda evlenip çocuk sahibi olacağım

Aleyna Tilki, programın sunucusu Kadir Çetin’e  samimi şekilde gelecekle ilgili planlarından söz ederken 25 yaşına geldiğinde mutlaka evleneceğini ve çocuk sahibi olacağını da açıkladı.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler