Ana SayfaKimdirDeniz Işın Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Işın Kimdir?

Şu sıralar gündemde olan Masumiyet dizisinde İrem karakterini canlandıran Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında? Deniz Işın ne zaman doğdu? Deniz Işın nerede doğdu? Deniz Işın dizileri neler? Deniz Işın aslen nereli? Deniz Işın hangi burç? Deniz Işın ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Deniz Işın kaç yaşında? Deniz Işın ne zaman doğdu? Deniz Işın nerede doğdu? Deniz Işın dizileri neler? Deniz Işın aslen nereli? Deniz Işın hangi burç?

Deniz Işın 28 Mayıs 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi ve boğa burcu.

Deniz Işın kimdir?

28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu olan Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve bu süreçte; 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Aynı zamanda, reklam filmlerinde rol alan Işın, FOX’ta yayınlanan “Her Yerde Sen” dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra “İyi Günde Kötü Günde” dizisinde yer aldı ve son olarak “Sefirin Kızı” projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un “Gece” isimli video klibinde de yer almaktadır. “Masumiyet” dizisinde İrem karakterini canlandıracaktır.

Deniz Işın Dizileri Neler?

  • Her Yerde Sen
  • İyi Günde Kötü Günde
  • Sefirin Kızı
  • Masumiyet
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler