Ana SayfaKimdirBurak Çubukçu Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Çubukçu Kimdir?

Burak Çubukçu kimdir? Burak Çubukçu kaç yaşında? Burak Çubukçu ne zaman doğdu? Burak Çubukçu nerede doğdu? Burak Çubukçu aslen nereli? Burak Çubukçu hangi yıl doğdu? Burak Çubukçu hangi burç? Burak Çubukçu ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Burak Çubukçu kaç yaşında? Burak Çubukçu ne zaman doğdu? Burak Çubukçu nerede doğdu? Burak Çubukçu aslen nereli? Burak Çubukçu hangi yıl doğdu? Burak Çubukçu hangi burç?

Burak Çubukçu 13 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu ve yengeç burcu.

Burak Çubukçu kimdir?

13 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Burak Çubukçu İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Orta öğrenimi sırasında gitar çalmaya merak salan Çubukçu, lise yıllarında kurduğu gruplarda gitar çalıp, şarkı söyledi. Yeteneği öğretmenleri tarafından da fark edilerek liseler arası kültürel bir projede İspanya’da ülkesini temsil etti. 

2012 – 2013 yılları arasında solistliğini yaptığı Beyoğlu Belediyesi Gençlik Orkestrası ile Uluslararası 3.Sanat Diyalogları Festival Konserini gerçekleştirdi ve birçok ayrı gruplar ile Festival ve Organizasyonlarda geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakaladı. 

Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nı kazanan Çubukçu, müzik eğitimine alanında önemli isimlerle devam etti.  

Yazdığı şarkılarını herkese duyurmak istemesi üzerine 2017 yılının sonlarına doğru stüdyoya giren sanatçı pop-rock tarzında ilk single çalışması olan  “Mavi Kelebekleri  2018 Ocak ayında müzik severler ile buluşturdu . Üç yıllık bir aradan sonra Eylül 2020 ‘ de Son Sözüm ve Her Gece adlı şarkılarını yayınladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler