Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır'a mahkemeden red kararı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır’a mahkemeden red kararı!

Deniz Çakır üç aydır mahkeme ile uğraşıyor! Neden mi? Bodrum’da bir mekâna Güvenç Dağüstün’le giden Deniz Çakır’ın, aynı mekânda bulunan Volkan Yüksel’le tartıştığı ileri sürülmüş ve kavga karakola taşınmıştı. Bugünlerde dava sonuçlandı. Davanın detaylarına ve Deniz Çakır’ın yaşadıklarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

‘zorlama hapsi’ istendi!

Bodrum’da bir mekâna Güvenç Dağüstün’le giden Atv ekranlarının izlenme rekoru kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın, aynı mekânda bulunan Volkan Yüksel’le tartıştığı ileri sürülmüş ve kavga karakolda bitmişti. Mahkemeye giderek Yüksel’e ‘zorlama hapsi’ verilmesini isteyen oyuncuya ret kararı çıktı.

Mahkemeden ret

Bodrum’da üç ay önce müzisyen arkadaşı Güvenç Dağüstün’le gittiği eğlence yerinde tartıştığı Volkan Yüksel aleyhine bir ay koruma kararı aldıran ve Yüksel’e ‘zorlama hapsi’ verilmesini isteyen oyuncu Deniz Çakır’a, mahkemeden ret kararı çıktı. Bugüne kadar çok sayıda projede yer alan ebaşarılı işlere imza atan ünlü oyuncu Deniz Çakır’dan davanın red kararına ilişkin henüz sosyal paylaşım platformlarında şahsi hesabından yazılı yada basına yönelik sözlü bir açıklama yapmadı.

Deniz Çakır aleyhindeki açıklamalar…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde mafya babası Hızır Çakırbeyli’nin eşi Meryem Çakırbeyli karakteri ile izleyici karşısına çıkan Deniz Çakır, gazetecilerin yapmış olduğu habere göre tartıştığı Volkan Yüksel’in, ünlü ve güzel oyuncu Deniz Çakır aleyhindeki açıklamaları üzerine koruma süresi 5 aya çıkartılmıştı.

Deniz Çakır kimdir?

Deniz Çakır kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler