Ana SayfaDizilerDemir Gerçekten Öykü'nün Babası mı?

İlgili Postlar

Demir Gerçekten Öykü’nün Babası mı?

TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızım dizisinin yeni bölümü 14 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Cemal’in telkinleriyle Asu, Öykü’yü onu bırakmak zorunda kaldığına inandırmaya çalışacak.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü’nün aklını fena karıştırdılar!

Kızım dizisinin 13. bölümüyle ilgili 2 fragman yayınlanmıştı. Şimdi 3. fragman da geldi. Cemal de Öykü’ye babasıyla ilgili kafasını karıştıracak sözler söylüyor. Cemal ve Asu birlikte, Öykü’nün aklını çelmeye çabalıyor. Küçük kızın aklı bir hayli karışıyor.

Cuma akşamı 13. bölümü yayınlanacak olan Kızım dizisinin 3. fragmanını izleyenler çok şaşırıyor!Cemal, Öykü ile babası hakkında konuşurken, onun doğruları söylemediğini anlatıyor.Öykü, babası bildiği ve inandığı Demir’in, gerçek babası olmadığı ile ilgili sözler üzerine büyük şoka giriyor.

Bu da Cemal’in bir oyunu mu henüz belli değil ama Demir de bu gerçekten şüphelenmeye başlıyor.Uğur’a, mahkemede ilk Öykü ile karşılaştığında onların nasıl inandığını soruyor. Uğur, DNA raporu sunduğunu ama raporun çıkması için uzun süre gerektiğinden birini araya sokup düzenlettirdiğinden bahsediyor.

Yani, ortada bir DNA raporu olmadığını öğreniyor Demir. Gerçekten Öykü’nün babası olup olmadığı sorusuyla karşı karşıya kalıyor.Öykü de Asu’nun dolduruşu ve Cemal’in sözleriyle ne düşüneceğini bilemez bir hale gelecek.Demir’in Öykü’Nün babası olup olmadığı sorusunun yanıtı ise Asu’da.

Yeni bölümde Asu, bu konuda ne söyleyecek şimdi büyük merak konusu ama dizinin tanıtımını izleyenler, Öykü kendi kızı çıkmasa bile Demir’in artık onu bırakmayacağı inancında.

İşte Kızım dizisi 13. bölüm 3. tanıtımı:

Kızım Dizisi son bölümde neler yaşandı?

Öykü’yü Demir’den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan’ı bulur. Candan ile Asu arasında gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Öykü’ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır.

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy’un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 13.bölümüyle 14 Aralık Cuma tarihinde saat 20:00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler