Ana SayfaÜnlülerDemir Demirkan'dan Yepyeni Bir Tekli!

İlgili Postlar

Demir Demirkan’dan Yepyeni Bir Tekli!

Türk rock müziğinin başarılı seslerinden Demir Demirkan, yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyor. Demir Demirkan’dan Yepyeni Bir Tekli! Detayları Haberimizde..

Demir Demirkan Ekim Ayındaki Turnesi İçin Amerika’da Hazırlıklara Başladı!

Demir Demirkan’dan Yepyemi Bir Tekli!

Ünlü rock sanatçısı Demir Demirkan, “Deli Hayaller”adlı epyeni şarkısını hayranlarının beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü rockçı Demir Demirkan’dan Yepyeni Bir Tekli!

Demir Demirkan kimdir?

Tüm dünyayı hızla etkileyen Korona virüs salgınına karşı evlerimize çekildiğimiz bu dönemde, tüm insanlığa umut aşılayan sanatçı Demir Demirkan’ın bu özel projesinin sözü ve müziği tamamen kendisine ait.

Salgın Karşısında Deli Hayaller..

Küresel çapta yaşanan belirsizliklere karşı insan doğasının yine kendi içinde bulacağı gücü başarılı müziği ile dinleyiciye aktaran Demir Demirkan, Fizy ile işbirliği gerçekleştirerek hayranlarının evden çektiği görüntüler eşliğinde şarkısını kliplendirdi. Deli Hayaller’i COVID-19 salgını esnasında yazan başarılı sanatçı, krizden en az zararla çıkabilmek için umut ve hayallerimize hep birlikte sarılmamız gerektiğinin altını çiziyor.

Demir Demirkan; “Küçücük Kayığında Okyanusa Açılabilirsin”

Başarılı sanatçı Demir Demirkan, Deli Hayaller isimli projesi hakkında şu sözleri ifade esiyor; ‘’Hepimizin ‘Deli’ diye nitelendirebileceği hayalleri var. Bu hayaller kendimizden daha büyük ve gerçekleştirilemez gibi gözükse de işin gerçeği, o hayalleri kurabiliyorsak gerçekleştirebiliriz de! Single’ın kapak tasarımında da betimlendiği gibi, küçücük kayığında herhangi bir kişi yıldızlı bir gecede umuduna güvenip koca bir okyanusa açılabilir. Bu dünyayı bu inanç ve cesaretle kurduk ve aynı umutlarla yaşatmaya devam edeceğiz.’’

Deli Hayaller 8 Mayıs Tarihinde Çıkıyor!

Ünlü rockçı Demir Demirkan’ın yeni teklisi Deli Hayaller, 8 Mayıs tarihinde sadece Fizy’de, 11 Mayıs’ta da tüm dijital platformlarda yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler