Ana SayfaDedikoduDemet Şener’den Kurabiye Tarifi

İlgili Postlar

Demet Şener’den Kurabiye Tarifi

Yerli ya da yabancı ünlülerin ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadığını sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz. Çünkü televizyonda, podyumda veya sahnede gördüğümüz ünlü isimler yeri geldiğinde ellerine eldivenlerini takıp toz bezini alıp temizliğe başlıyor. Ya da Demet Şener gibi mutfağa girip tarçınlı kurabiye yapabiliyor. İşte ünlülerin ev halleri…

DEMET ŞENER

Demet Şener Instagram’dan paylaştığı videosunun altına “Bugün çocuklarım için tarçınlı kurabiye yaptım. Siz de yapabilirsiniz çok kolay. 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun” notunu düştü

SILA

Şu sıralar Ahmet Kural ile yaşadığı birliktelik, çıkardığı yeni şiir kitabı ve ON’dan Kalan Şarkılar konser maratonu ile gündemde olan Sıla, Instagram sayfasından mutfakta çekilen bir karesini, “Bizde böyle… Bütün hocalar evde. Öğrenmeler bitmiyor.” notuyla yayınladı.

AJDA PEKKAN

71 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan, Instagram hesabından yemek yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı. Pekkan fotoğrafı paylaşırken “Yemek de yaparım kariyer de. Ajda’nın Mutfağı” notunu düştü.

Sosyal medyada fit görünümü trend olan Ajda Pekkan sırrını şöyle açıkladı: Evimin alt katı spor salonu. 1 saat tempolu yürüyorum. Kalça ve bacak hareketleri yapıyorum. Masajımı eksik etmem. Yıllardır askeri disiplinle çalışıyorum. Sonuç bu.

ATA DEMİRER

Son olarak Olanlar Oldu filmiyle izleyici karşısına çıkan Ata Demirer yemek yaparken çekilen videosunu sosyal medyadan paylaştı. Demirer paylaşımın altına ise, ‘Hayat dostlarla güzel’ notunu düştü.

Çektiği videoda balık pişiren 44 yaşındaki oyuncu, takipçilerine tarif verirken şu sözleri dile getirdi: “Efendim bugün fena kavurma yapıyoruz. Gel bak gel faciayı gör. Burada cinayet var şu an. Ama balığın hakkını vermek lazım. O yüzden biraz öldürdükten sonra muhakkak kapak kapatacağız. Azcıkta ev salçası koyalım mı sevgili misafirler?”

NESLİHAN ATAGÜL

Geçtiğimiz Temmuz ayında Kadir Doğulu ile evlenen Kara Sevda’nın Nihan’ı Neslihan Atagül’ün takipçilerine ‘günaydın’ mesajı veriyor. 24 yaşındaki Atagül omlet pişiririyor.

EDA TAŞPINAR

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın mutfakta çekilmiş bir karesini sosyal medyadan paylaştı.

Daha önce spor yaparken paylaştığı fotoğraflara alışkın olduğumuz Eda Taşpınar, bu kez mutfağa girdi. Fotoğraf çekimi için gittiği Yunanistan’dan paylaşım yapan Taşpınar altına ise “yemek pişirme” notunu düştü.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler