Ana SayfaÜnlülerDemet Şener Nafaka Ödemeyen İbrahim Kutluay'a İcra Takibi Başlattı

İlgili Postlar

Demet Şener Nafaka Ödemeyen İbrahim Kutluay’a İcra Takibi Başlattı

Eski manken Demet Şener, zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtığı 11 yıllık eşi  İbrahim Kutluay ile bu kez de nafaka yüzünden karşı karşıya geldi. Demet Şener, kendisine ve iki çocuğu için mahkeme tarafından  belirlenmiş tedbir nafakasını ödemeyen eşi İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlattı.

Demet Şener’in avukatları aslı hatemi ve Kezban Hatemi geçen hafta İstanbul İcra Müdürlüğü’ne başvurdu. Avukat Hatemi, dava tarihinden itibaren 90 bin TL birikmiş olan nafakanın eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’dan  tahsil edilmesi  için hukuki işlemleri başlattı.Demet Şener Nafaka Ödemeyen İbrahim Kutluay'a İcra Takibi Başlattı

DURUŞMA 24 MART’A ERTELENDİ

İstanbul 14. Aile Mahkemesinde görülen  ilk duruşmada davacı Demet Şener’i avukat Kezban Hatemi, davalı İbrahim Kutluay’ı ise avukat Erdal Kılbaşoğlu temsil etti.
Tarafların başvurusu üzerine verilen gizlilik kararı nedeniyle gazeteciler duruşmaya alınmadı. Ön inceleme sayılan duruşmada hakimin taraf avukatlarına tanık ve delil listelerini sorduğu, avukatların da bir sonraki duruşmada listeleri sunacaklarını bildirdiği öğrenildi. Duruşma 24 Mart’a ertelendi.
Demet Şener Nafaka Ödemeyen İbrahim Kutluay'a İcra Takibi Başlattı

DEMET ŞENER 10 MİLYON TL TAZMİNAT İSTMEİŞTİ

11 yıllık evliliğin resmen son bulacağı davada Demet Şener ve İbrahim Kutluay mahkeme salonunda yer almadı. Dava İstanbul Adliyesi’nde tarafların avukatları temsiliyetinde görüldü. Demet Şener, kendisini aldattığını iddia ettiği İbrahim Kutluay’dan 10 milyon TL tazminat ve çocuklarının velayetini isteyerek 8 kişiyi tanık gösterdi. Demet Şener Nafaka Ödemeyen İbrahim Kutluay'a İcra Takibi Başlattı

Boşanma davası mart ayına ertelenen İbrahim Kutluay’ın adı, geride bıraktığımız gün eşi Onur Saylak’tan boşanan Tuba Büyüküstün ile anıldı. İkilinin birlikte olduğuna dair yapılan haberler aynı günün akşamında, Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı bir metinle yalanlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler