Ana SayfaDedikoduDemet Şener: İbrahim'e Kızgınlığımı Yendim

İlgili Postlar

Demet Şener: İbrahim’e Kızgınlığımı Yendim

Uzun bir süre önce yollarını ayıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay tartışmalı bir dönemden geçmişti. Uzun bir aradan sonra İbrahim Kutluay’la ilgili soruları yanıtlayan Demet Şener “İbrahim’e kızgınlığımı yendim” dedi. İşte o açıklamalar;

Demet Şener’den Cenk Küpeli Açıklaması

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın 1,5 sene süren evlilikleri geçtiğimiz yaz aniden sona ermişti. Boşanma nedeni olarak iki çocuk annesi Demet Şener’in üçüncü çocuğu istememesi Cenk Küpeli’nin de ısrarcı olması gösteriliyordu.

Demet Şener Kimdir?

Bir başka iddiaysa Cenk Küpeli’nin bozulan ekonomik durumunun bu evliliği sarstığı şeklindeydi.

Posta’ya röportaj veren Şener, “Cenk Küpeli’ye hala aşık mısınız?” sorusuna “Aşk öyle kolay kolay bitmez. Evet, birbirimize karşı yoğun duygularımız hâlâ devam ediyor. Evliliğimiz zaten çocuk nedeniyle tıkandığı için ayrıldık. Bu konuda ikimiz de kendimizce haklıyız. Cenk dört dörtlük bir insan. Kalbi temiz, merhametli. Benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Cenk Küpeli ile ilişkileri hakkında açıklamalarda bulunan Demet Şener, “Cenk’le görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil” açıklamalarında bulunarak kafaları karıştırmıştı.

Demet Şener: İbrahim’e Kızgınlığımı Yendim

Gazetecilere röportaj verdikleri esnada eski eşlerden konu açılınca Ebru Destan’ın “Benimki sorunluydu, bitti, gitti” demesi üzerine, “Birincisi!” diyerek of çeken Demet Şener, “Ebru, benimkisi sorunluydu diyor. Sanki benimkisi değildi” dedi.

İbrahim Kutluay Kimdir?

“İçinizde İbrahim Bey’e dair bir kin kaldı mı?” sorusuna da Şener, “İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta kin demeyelim de kızgınlık desek daha doğru olur. Affettim diyemesem de kızgınlığımı yendim” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler