Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir'in Estetiksiz Hali Şaşkına Çevirdi

İlgili Postlar

Demet Özdemir’in Estetiksiz Hali Şaşkına Çevirdi

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla sevenlerini büyüklerken esetiksiz hali ortaya çıktı. Demet Özdemir’in estetiksiz hali şaşkına çevirdi. İşte Demet Özdemir’in büyük değişimi;

Büyük Aşk Bitti

Bir magazin internet sitesi, ünlü çiftin ayrıldığını yazarken, Demet Özdemir, bu ayrılık haberine soluk almadan cevap verdi. Başarılı oyuncu, “Ee Bizim bundan haberimiz yok ama?” derken, Ünlü çiftin hayranları bu ifadeyle rahat bir nefes aldı.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sevgilisi Oğuzhan Koç ile  evliliğe yeşil ışık yakmış ve merak uyandırıcı ifadeler kullanmış, “Bunlar kısmet işi. Oğuzhan’a sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil” dedi.

Demet Özdemir’ in Gündeme Damgasını Vuran Sütyensiz Pozları…

Güzel oyuncunun sütyen giymeden çektirdiği fotoğrafları resmen sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Derin bacak ve Göğüs dekoltesi olan bir kombin tercih eden Demet Özdemir’ e, henüz beş dakika bile geçmeden yirmi bine yakın beğeni yağdı. Yüzbinlerce mesaj yağan seksi oyuncuya iltifat yorumlarının yanında ateş ve kalp emojileride eklendi…

Demet Özdemir kimdir?

Şimdilerde “Aşk Taktikleri” adlı filmi için kameralar karşısında olan Demet Özdemir, kusursuz güzelliği ve fit fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Demet Özdemir’in Estetiksiz Hali Şaşkına Çevirdi

Demet Özdemir Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı

29 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir, estetiklerle adeta başka biri haline gelmiş. Kameraların karşısına dansçı olarak çıkan Özdemir, daha sonra oyunculuğa adım atmıştı Romantik komedi dizilerinin aranan ismi haline gelen Özdemir’in son haliyle, estetiksiz halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Demet Özdemir’in estetiksiz hallerinin ortaya çıkması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler