Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir'den Düğün Açıklaması

İlgili Postlar

Demet Özdemir’den Düğün Açıklaması

Yakında şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünya evine girecek olan Demet Özdemir’den düğün açıklaması geldi. Ünlü oyuncunun açıklamaları hayranlarını heyecanlandırdı. İşte Demet Özdemir’in düğün hakkındaki yaptığı o açıklamalar;

Demet Özdemir: Net Bir Karar Vermedik

“Düğün tarihiniz belli oldu mu? ‘Çeşme’de olacak’ şeklinde iddialar çıktı, doğru mu?” sorusuna ünlü şarkıcı, “Henüz belli değil” karşılığını vererek, söz konusu haberleri yalanladı.

Ekranda olduğu kadar sosyal medyada da popüler olan Özdemir de düğün tarihinin belli olmadığını belirterek, “Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan’ın da albümü var zaten, o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik” dedi.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’dan Samimi Açıklamalar

Oğuhan Koç: Asla Başkalarının Yazdığı Şarkıyı Söylemem

Yeni albümünden detaylar veren 36 yaşındaki müzisyen, “Mayıs ayında bir mini albüm olacak, şarkıların hepsi bana ait. Asla başkalarının yazdığı şarkıyı söylemem” ifadelerini kullandı.

“Beraber aynı klipte oynamayı ister misiniz?” sorusu üzerine Oğuzhan Koç, “Kısmet” açıklamasını yaptı. Demet Özdemir ise “Çok isterim tabii ki aynı klipte oynamayı” cevabını verdi.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir’den Düğün Açıklaması

Evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çift, 4 gün sürecek bir düğün planladıkları iddiasına yanıt verdi: “4 gün değil ama 2 gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek, herkese zaman ayırmak istiyoruz.”

Oğuzhan Koç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler