Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir Düğün Hazırlıklarına Başladı

İlgili Postlar

Demet Özdemir Düğün Hazırlıklarına Başladı

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Demet Özdemir, önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü’nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir düğün hazırlıklarına başladı. İşte detaylar…

Aşka Yeniden Dediler

2021 yılını İzmir Alaçatı’daki bir otelde karşılayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. Ünlü oyuncu, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

İkili, geçtiğimiz aralık ayında Paris’e gitmiş, ancak sonrasında ayrılmıştı. Aşıklar şehrinden dönüşte kavga eden çift, birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan Demet ve Oğuzhan, kısa sürede ‘Aşk yeniden’ demişti.

14 Şubat’ta Evlilik Teklifi

Barışmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Demet Özdemir’e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu’nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine ‘Evet’ demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı.

Demet Özdemir Düğün Hazırlıklarına Başladı

Aşklarını her fırsatta haykıran genç çiftten Demet Özdemir, son olarak Zorlu AVM’de görüntülendi. Neşeli halleri dikkatlerden kaçmayan güzel oyuncu, yakında kız isteme merasiminin olacağını açıkladı.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir, ‘evlilik’ ile ilgili sorular üzerine şu açıklamayı yaptı:

Bugün annem, ablam ve ailem için isteme alışverişi yapmaya geldim. Şu an için inanın düğün tarihine dair net bir durum yok. İkimiz de yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ben de bugün setten çıkıp, hızlıca alışveriş yapmaya geldim. Tarihi belirlediğimiz gün sizinle de paylaşacağız.

Ünlü çiftin düğün planları netleşince sizlerle paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler