Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir' den Büyük İtiraf: "Tabiki de Takip Ediyorum"

İlgili Postlar

Demet Özdemir’ den Büyük İtiraf: “Tabiki de Takip Ediyorum”

Sosyal medya paylaşımlarındaki güzelliği olduğu kadar pahalı kombinleriyle de magazin gündemine konu olan güzel oyuncu Demet Özdemir‘ den büyük bir itiraf geldi. Güzel oyuncu “Tabikide Takip Ediyorum” dedi. İşte Detaylar…

Demet Özdemir Öyle Bir Poz Verdi ki Nefessiz Bıraktı…

Demet Özdemir’ den Büyük İtiraf: “Tabiki de Takip Ediyorum”

Oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün reklam yüzü seçildiği markanın Galata’ da organizasyonunun yapıldığı davetinde objektiflere yansıdı.

Pantene’ in Galata’ da organize ettiği gecede tanıtım yapan güzel oyuncu Demet Özdemir’ in yanı sıra davete, Deren Talu, Aslıhan Doğan Turan, Gülnur Güneş  ve Rachel Araz gibi ünlüler de katıldı. Demet Özdemir gazetecilerin “İndirimleri takip ediyor musunuz?” şeklinde yönelttikleri soruya ses getiricek bir cevap verdi…

“indirimleri takip ediyorum.”

Kendi ev sahipliğinde yapılan etkinlikte cesur kıyafet tercihiylede bütün dikkatleri üzerinde toplayan Demet Özdemir, gece öncesinde magazin çalışanlarının yönelttiği soruları cevapladı. Giysiden ziyade çantaya ve ayakkabıya çok para döktüğünü anlatan Demet Özdemir; “İndirimleri takip eder misiniz?” şeklindeki soruya, “Tabii ki indirimleri takip ediyorum. Kolay para kazanmıyoruz sonuçta” yanıtını verdi.

“Çok Yakında Ekranlardayım”

En sonki projesi ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde ‘Zeynep karakterine can olan Demet Özdemir, sevenlerine çok yakında ekranlara döneceğinin müjdesinide verdi.

Ünlü oyuncu, “Aslında bir süre setlere ara verip dinlenmeyi planlıyordum ama öylesine güzel projeler geliyor ki. Görünen o ki yakın zamanda ekranlarda olacağım. Tam anlamıyla netlik kazanmadan bir şey demek istemiyorum ama yakın zamanda açıklamış olacağım” dedi.

Demet Özdemir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler