Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Aşık Mı? Ünlü İsim İddiaları Yanıtladı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Aşık Mı? Ünlü İsim İddiaları Yanıtladı!

Son dönemlerin popüler oyuncularından birisi Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerini sorularını yanıtladı. Oyuncu Torun Center Artı Sahne’de galası yapılan ‘Leenane’in Güzellik Kraliçesi’ adlı oyunu izledikten sonra magazin muhabirlerinin sorularını açık bir şekilde yanıtlarken, en çok merak edilen aşk sorusuna ise “Arkadaşız” demekle yetindi.

Oyunculara Başarı Diledi

Sumru Yavrucuk, Rüçhan Çalışkur, Hakkı Ergök ve Yurdaer Okur gibi pek çok önemli ismin yer aldığı oyuna arkadaşıyla birlikte giden Özdemir, oyun öncesinde kulisi ziyaret etti. Kuliste arkadaşlarıyla bir araya gelerek arkadaşlarına başarılar dileyen Özdemir, sonrasında salondaki yerini aldı.

Efe Duru İle Aşk Mı Yaşıyor?

Son günlerde magazin gündeminin en dikkat çeken haberlerinden birisi olan Efe Duru ile aşk haberlerini değerlendiren Özdemir, gündemde yer alan haberleri yalandı. Böyle bir durumun bulunmadığını söyleyen Özdemir daha önce de bu konuda açıklamalar yaptığını ve durumun değişmediğini belirtti. Efe Duru ile çok iyi arkadaş olduğunu söyleyen Özdemir, arada aşkın olmadığını ve sadece arkadaş olduklarını vurguladı.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler