Ana SayfaDedikoduDemet Evgar'ın Bebeğinin Cinsiyeti ve İsmi Belli Oldu

İlgili Postlar

Demet Evgar’ın Bebeğinin Cinsiyeti ve İsmi Belli Oldu

Demet Evgar ve 6 senesdir birlikte olduğu Levent Babataş 17 Mart’ta nikah masasına oturmuşlardı. Bebek bekleyen Demet Evgar’ın bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu. İşte detaylar;

Demet Evgar ve Lenevt Babataş Dünyaevine Girdi!

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi “Ben Kadınım” yazılı pankart hazırlayarak bir metro çıkışına astı. Oyuncunun sosyal medyada viral olan videoya karnını tutması ise hamilelik iddiasını güçlendirmişti ki iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürdüler.

Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. “Evet” dedikleri sırada espri dolu anların yaşandığı törende Demet Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini ise çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi.

Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar Annesinin Gelinliğini Giymiş

3,5 aylık hamile olan oyuncu Nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Demet Evgar ve Can Bonomo’dan düet!

Dostlarına teşekkür eden Demet Evgar aile arasında gerçekleşen nikah töreninde giydiği gelinliğin annesinin olduğunu açıkladı. Demet Evgar’ın gelinliğinin altına giydiği sarı süet botlar da dikkatlerden kaçmadı.

Demet Evgar’ın Bebeğinin Cinsiyeti ve İsmi Belli Oldu

Hamilelik nedeniyle nikahı erkene çeken çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Demet Evgar ile Levent Babataş’ın kızları olacak. Çift 5 ay sonra dünyaya gelecek olan kızlarına ‘Mavi’ adını verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler