Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a haciz şoku! Hacizlerle boğuşuyorlar!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a haciz şoku! Hacizlerle boğuşuyorlar!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a haciz şoku! Hacizlerle boğuşuyorlar! Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hacizlerle boğuşuyor. Sabibi oldukları Martaş Lojistik’e bağlı tırlara haciz konuldu. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın ” Masa Örtüsü İle Pişti Oldum”

Okan Kurt ve ailesi hacizle boğuşuyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesinin tırlarına haciz konulduğu iddia edildi. Hürriyet’in haberine göre; Okan Kurt ve ailesinin sahip olduğu Martaş Lojistik’e bağlı olan tırlara haciz konuldu. Şirkete yük veren çok sayıda büyük firmanın Martaş ile yollarını ayırdığı, şirketin bankalara 100 milyon lira civarı borcu bulunduğu idia ediliyor.

Demet Akalın kimdir?

1980’li yıllarda Mersin’de açılan Martaş Lojistik, Türkiye’nin en önemli taşımacılık firmalarından biri olarak biliniyordu. Şirket, Demet Akalın’ın kayınpederi yani Okan Kurt’un babası olarak tanıdığımız Abdi Kurt ve oğulları Okan ve Ozan Kurt’a ait.

Okan Kurt kimdir?

Okan Kurt’un şirketinde mali sorunlar

Şirketin bir süredir mali sorunlar yaşadığı, şirketi ve bağlı şirketlere yönelik çok sayıda haciz kararı bulunduğu iddia edildi. Haciz kararlarından biri bölümünün şirketin çalışanlarına, bir bölümünü de alacaklı şirketler ve bankalara ait olduğu iddia ediliyor. İşte o belge:

Akaryakıt şirketi haciz kararı aldırdı

Ayrıca, Martaş’a kayıtlı çok sayıda araca haciz konulduğu, alacaklı konumda olan akaryakıt dağıtım şirketlerinden birinin 5.5 milyon liralık alacağı için Martaş Nakliyat Turizm İnşaat, Martaş Uluslararası Taşımacılık şirketi ve Ozan Kurt’a ait olan Ekopet Taşımacılık şirketine yönelik haciz kararı aldırdığı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunduğu, öz konusu haciz yazılarından biri de, 905 bin liralık alacaklı konumda olan bir bankaya ait olduğu iddia ediliyor. İşte o belge:

Okan Kurt’un kardeşi Ozan Kurt’un da akaryakıt istasyonları kapatıldı

Martaş’ın yaşadığı mali sıkıntının, Okan Kurt’un kardeşi Ozan Kurt’a ait akaryakıt şirketini de etkilediği, istasyonların da bir süredir kapalı olduğu belirtildi.

Okan Kurt’un kardeşi Ozan Kurt’a ait akaryakıt dağıtım şirketlerinden birinin, İstanbul 23. İcra Müdürlüğü nezdinde haciz işlemi başlattığı iddia edildi. Şimdi gözler Demet Akalın ve Okan Kurt’a çevrildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler