Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan takipçisine küfürlü yanıt!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan takipçisine küfürlü yanıt!

Demet Akalın’dan takipçisine küfürlü yanıt! Haciz ve boşanma haberleri ile gündemin en çok konuşulan ismi olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada kendisine yapılan yorumlardan birine sert çıktı. Akalın, sosyal medya kullanıcısının yorumuna küfürlü yanıt verdi. Demet Akalın’dan takipçisine küfürlü yanıt ve olayın detayları haberimizde…

Demet Akalın, Bandırma Kuşcenneti Festivalinde Hayranları İle Buluştu!

Demet Akalın zor günleri atlatmaya çalışıyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz hafta yaşadığı haciz şokunun ardından zor günler atlatmaya çalışıyor. Emek vererek aldığı eşyalarının, eski eşi Okan Kurt ve ailesinin piyasaya olan borçları nedeni ile haczedilmesi ile büyük üzüntü yaşayan Akalın, altı yıllık evliliğini de noktaladı. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, geçtiğimiz hafta tek celsede boşandı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ı çıldırtan yorum

Boşanmanın ardından zor günleri atlatmaya çalışan Demet Akalın, sosyal medyada yapılan bazı eleştirilere dayanamamaya başladı. Akalın, bir konserinde çekilmiş pozuna yapılan bir yoruma çok öfkelendi. Demet Akalın’a, bir sosyal medya kullanıcısı “Bir bu şarkıyı güzel söylüyor, diğerleri güzel değil. Güzel de sesi yok artık eskisi gibi tutulmaz yaşlandı da” yorumunu yaptı.

Takipçisinin ilginç yorumu karşısında öfkeden deliye dönen Demet Akalın, küfürlü bir yanıt verdi.

İşte Demet Akalın’dan takipçisine küfürlü yanıt

Demet Akalın’dan takipçisine küfürlü

Şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt ile olan evliliğini tek celsede sonlandırdı. Altı yıllık evlilik, tek celsede sona erdi.

Okan Kurt kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler