Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Selin Ciğerci Açıklaması

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Selin Ciğerci Açıklaması

Magazin gündeminin en çalkantılı arkadaşlıklarından birini yaşayan Demet Akalın ve Selin Ciğerci cephesinde yeni gelişmeler var. Bir dönem aralarından su sızmayan yakın arkadaşların arasına kara kedi girdi. Demet Akalın’dan Selin Ciğerci açıklaması geldi. İşte ilerleyen günlerde yeni bir polemiği tetikleyecek olan o sözler;

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya Tartışması

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya arasındaki sözlü tartışma yargıya taşınmıştı. Ciğerci Akkaya’nın “Kariyeri arabada başladı orada bitecek. Spor hocama çıplak fotoğraflarını göndermiş. Bununla beraber olan adamlara sesleniyorum. Sizler de sapıksınız.” Ardından cümlelerine devam ederek, “Sen cinsel kimliğini pazarlıyorsun” sözleri üzerine mahkemeye başvurmuş mahkeme Akkaya’nın konuşmalarına son vermesi yönünde karar vermişti. Ancak durum öyle olmadı.

Deniz Akkaya kimdir?

Selin Ciğerci kimdir?

Deniz Akkaya Hakkında Hapis Kararı

Açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden devam eden eski manken hakkında hapis kararı çıktı. Deniz Akkaya’nın avukatı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Kamuoyuna duyuru, Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz inceemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuli sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup bir mahkumiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir. Deniz Akkaya Vekili, Av.  Muhammed Fatih Taşçı”

Demet Akalın’dan Selin Ciğerci Açıklaması

Canlı yayında cezaevine giden Deniz Akkaya’ya Demet Akalın’dan destek geldi.

Demet Akalın, sosyal medya hesabından “Kadınların dertlerini dinle 3 gün bacım gelip geçer gerçek dert orada” paylaşımını yaptı.

Selin Ciğerci Akalın’ı Kızdırdı!

Bunun üzerine bir takipçisinden  “Çok tepemize çıkarttınız o Selin’i ve sonuçlar!!!” yanıtı geldi. Akalın bu yanıta “E bende insanım yanıldığım oldu napıyım? Zararın neresinden dönersen kâr!” sözleriyle cevap verdi.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler