Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın vantilatörün azizliğine uğradı...

İlgili Postlar

Demet Akalın vantilatörün azizliğine uğradı…

Yaz aylarının gelmesi ile, Demet Akalın yoğun iş temposuna başladı. En çok para kazanan ünlüler arasında yer alan şarkıcı Demet Akalın, yoğun talep görüyor. Ekranın sevilen sanatçıları arasında yer alan Demet Akalın, bir işten diğer işe koşuyor. Şarkıcı Demet Akalın bir gecede Antalya’nın önce Serik, ardından da Kemer ilçesinde sahneye çıktı. Demet Akalın, sahnelerin tozunu arttırdı. Demet Akalın, Kemer’deki konseri sırasında sahne önünde çalışan vantilatörlerin uçuşturduğu kıyafeti yüzünden zor anlar yaşadı. İşte Demet Akalın’ın zor anları…

Demet Akalın’a mahkeme yolu göründü!

Ünlü şarkıcı yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı…

Serik’e bağlı Belek turizm merkezindeki The Land of Legends Theme Park’ta bulunan Club Aura’da Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında Demet Akalın konser verdi. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği açık hava konserinde sahneye çıkan Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelenlerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ünlü şarkıcı yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Demet Akalın, sevilen şarkılarını seslendirirken, hayranları da kendisine eşlik etti. Hayranları Demet Akalın şarkıları ile coştu.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Vantilatör Yüzünden Zor Anlar Yaşadı!

Ardından Kemer’e geçen Demet Akalın, burada da Club Aura’da sahneye çıktı. Demet Akalın konseri öncesi yerli ve yabancı turistler DJ performans ve go- go dansçılarının şovlarıyla eğlendi. Çoğunluğu yerli tatilcilerden oluşan hayranlarının karşısına saat 02.00’de çıkan Demet Akalın, dansçılarının da eşlik ettiği yaklaşık 1 saatlik konserinde sevilen parçalarını seslendirdi. Demet Akalın, konseri sırasında sahne önünde çalışan vantilatörlerin uçuşturduğu kıyafetinin yüzüne gelmesi nedeniyle sıkıntı yaşadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler