Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'a mahkeme yolu göründü!

İlgili Postlar

Demet Akalın’a mahkeme yolu göründü!

Demet Akalın, akrabalarının mal paylaşımı için mahkemede tanık olacak. Dede Hüseyin Akalın’ın mirasına ortak olmak isteyen Akalın ailesi, isim karmaşası nedeniyle mahkemeye başvurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın da, mahkemede tanıklık edecek. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Para Basacak!

Demet Akalın’ın ailesinde isim krizi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın ailesi, merhum dedeleri Hüseyin Akalın’ın mirasından pay almak istemişti. Ancak, büyük bir şokla karşılaştılar. Akalın ailesinin büyükannesinin ismi, dedenin eşi ile birbirini tutmuyordu.

Demet Akalın kimdir?

Akalın ailesi mahkemeye başvurdu

Durumun ortaya çıkmasının ardından Demet Akalın’ın akrabaları, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Ayrıca; Asliye Hukuk Mahkemesi’ne de başvurdular ve ‘Yanlış düzeltilsin’ talebinde bulundular.

Kayıtlar birbirini tutmuyor

Nüfus kayıtlarında dede Hüseyin Akalın’ın eşinin ismi Gülsa Ümmihan olarak görülüyor. Ancak, büyükannenin gerçek ismi sadece Ümmihan. Bu durumda, miras paylaşımında sıkıntı yaşanıyor.

Davada tanık olacak

Sorunu çözmek için mahkemenin kapısını çalan Akalın ailesinin davasında, Demet Akalın da tanık olacak. Demet Akalın, ailesinin miras probleminin çözümü için tanık olarak devreye girdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler