Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın sonunda isyan etti: Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu!

İlgili Postlar

Demet Akalın sonunda isyan etti: Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu!

Demet Akalın sonunda isyan etti: Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu! Bir paylaşımına yapılan yoruma sinirlenen Demet Akalın isyan etti. Eleştirileri yersiz bulan ünlü şarkıcı, yanıt vermekte gecikmedi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’a Ağır Yorum!

Demet Akalın’a sert eleştiri

Geçtiğimiz hafta Lapseki Kiraz Festivali kapsamında sahne alan Demet Akalın, sosyal medya hesabından konsere ait bir paylaşımda bulundu. Akalın’ın bu paylaşımına bir takipçisi “Lapseki konserini neden yarıda kesip kaçtın? Oradaki insanlara saygın olsaydı bitirip öyle giderdin. Yazıklar olsun sana!” ifadelerine yer verdiği bir paylaşımda bulundu.

Demet Akalın kimdir?

Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya kullanıcısı takipçisinin paylaşımına yaptığı bu yoruma sinirlendi ve isyan etti. Eleştiriyi haksız bulan Akalın, yorumunda “Yarı mı? 1,5 saatin nasıl geçtiğini anlamamışsın ne güzel. Halk konserlerinde ben gidiyorum hadi by by dersen öndeki topluluklar peşinden sahneye atlar. Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu! Halk konserlerinde işaret ede ede gitmezsin. Zaten babamın memleketi sizi seviyorum diye 30 kere bağırdım giderken de el salladım!! Ne yarı var ne kesiş senin anlayacağın.” yanıtını verdi.

Bunun gibi kirli kalplere…

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada kendisine yapılan sert yorumlara verdiği yanıtlar ile sık sık magazin gündemine geliyor. Son olarak, geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt ile birlikte yaptığı paylaşımın altına bir takipçisinin yaptığı “Surata bak ya ne kadar çirkin böyle çirkin insan görmedim.” şeklinde ağır yorumuna verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. Akalın, ağır yorum karşısında kendisine gülücükle destek veren şarkıcı Selin Ciğerci‘yi etiketleyerek Kaşınanlara cevap vermiyorum ama bu çok sevimliydi o sincap yaptığı burnuyla. Dilinde Allah Allah!! Allah o yüzden Gölcük’te babasız yaşayan bu kıza zirveyi nasip etmiş… Bunun gibi kirli kalplilere de snap sağolsun” şeklinde yanıt vermişti.

Demet Akalın fırsat vermiyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimler arasında önde gelen bir isim. Akalın, sosyal möedya paylaşımlarının altına yapılan yorumlara da yanıt veriyor. Özellikle de, yersiz şekilde yapılan eleştirilere hiç fırsat vermiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler