Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın İle Çok Özel! Kurt Dövmesi Hiç Aklıma Gelmiyor...

İlgili Postlar

Demet Akalın İle Çok Özel! Kurt Dövmesi Hiç Aklıma Gelmiyor…

Şarkıcı Ayla Çelik, 46’ncı yaşını sevgilisi ve sanatçı dostlarıyla Bebek’te kutladı. Doğum gününe katılan ünlü isimler arasında Demet Akalın da vardı. Gazetecilerin yoğun ilgisi üzerine, soruları yanıtlayan şarkıcı Demet Akalın samimi açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar…

Demet Akalın, Hangi Teklifi Kabul Etmem Dedi?

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti uzun süre gündemde yer almıştı…

Demet Akalın ile 6 yıllık eşi Okan Kurt  tek celsede boşanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Evlerine haciz geldikten sonra boşanmaya karar veren Demet Akalın ve Okan Kurt cephesinde sular bir türlü durulmadı. Evlerine haciz geldikten sonra jet hızında boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti uzun süre gündemde yer almıştı…

“Allah yardımcısı olsun”

Gazetecilerin soruları yanıtlayan şarkıcı Demet Akalın samimi açıklamalarda bulundu. Demet Akalın, evli oldukları dönemde Okan Kurt için bileğine yaptırdığı kurt dövmesini sildirmenin aklına gelmediğini dile getirerek, “Hiç sıkıntı yok dövmelerimde, aklıma hiç onlar gelmiyor. Hayatımdan gayet memnunum” derken, eski eşi için “Allah yardımcısı olsun” ifadesini kullandı.

Demet Akalın kimdir?

Okan Kurt kimdir?

“Siz yazıyorsunuz öyle ‘Kavga ettiler para için’ haberlerini…

Yakın arkadaşı Ayla Çelik’in doğum gününe katılan Demet Akalın, ünlü besteci ve şarkıcı Çelik’in şarkıları pahalı verdiği iddialarına gülerek, “Siz yazıyorsunuz öyle ‘Kavga ettiler para için’ haberlerini. O da ben de cadı olunca kemikler saklanıyor. Kavga gürültümüz yok” diye konuştu. Demet Akalın, yıllardır polemik yaşayıp birçok kez mahkeme koridorlarında karşı karşıya geldiği rakibi Hande Yener’e açtığı bir davadan vazgeçtiğini de açıkladı. Artık kimseyle kavgalı olmak istemediğini belirten şarkıcı, “Dün bile Hande Yener’e açtığım dava uzlaşmaya gitmiş, avukata ‘Uzlaş yani, bitsin’ dedim. Kimseyle kavgalı gürültülü olmak istemiyorum” dedi.

Siz magazinciler beni bulacaksınız, bu iş o kurnazlara kalmadı…

Geçen hafta çocukları Hira için eski eşi Okan Kurt’la buluşan ve kendileriyle fotoğraf çektiren bir kişinin bu durumu ‘barışıyorlar’ şeklinde sosyal medyada paylaşmasına tepki gösteren Akalın, “Siz magazinciler beni bulacaksınız, bu iş o kurnazlara kalmadı. Barışsam zaten söylerim öyle bir süreç yaşamıyoruz. Kızım için tabii ki geçen pazar buluştuk, Hira’nın psikolojisiyle kimseyi oynatmam. Kurnazlar bir baktım çocuklarıyla alakalı kanalı falan var geçecekler o işleri” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler