Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDemet  Akalın Fusha’da Konser Verecek!

İlgili Postlar

Demet  Akalın Fusha’da Konser Verecek!

Son dönemlerin en popüler şarkıcılarından olan Demet Akalın konserlerine devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşılan son bilgilerde 30 Haziran Cuma günü Demet Akalın Fusha ‘da sevenleri ile bir araya geleceği belirtildi. 30 Haziran’daki konser için şimdiden büyük bir ilgi gösterilen Demet Akalın, sahnelerin en çok aranan yüzlerinden birisi ve şimdiden tüm sevenleri konser için planlarını yapmaya başlamış durumda.

Türkiye dışında Almanya gibi pek çok farklı yerde de konser veren Demet Akalın, Şile İstanbul’da vereceği bu konser ile yüzlerce kişiyle yeniden buluşma fırsatı elde edecek. Demet Akalın tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda Mart ayı itibariyle nerelerde konser verileceği detaylı bir şekilde açıklandı.

Açıklamalara göre Demet Akalın’ın şu ana kadar kesinleşen konser takvimi ise şöyle;

11 Mart günü Hollanda Rotterdam’da

8 Nisan Cumartesi/Kesselhaus München’de

16 Nisan’da Avusturya’da

28 Nisan Eskişehir’de

20 Mayıs Bodrum/Clup Posh’ta

Sanatçının Türkiye’de verdiği konserlere yoğun katılım olurken Türkiye dışındaki konserleri de oldukça dikkat çekiyor. Özellikle Almanya ve Hollanda gibi Türklerin yoğun olduğu bölgelerde konserler yoğun katılım ile gerçekleşiyor. Konserlerinde kendini dinlemeye gelen kişiler ile sık sık sohbet de eden Demet Akalın, oldukça eğlenceli zaman geçirilmesini sağlıyor. Hayatı, eşi ve özellikle kızı hakkında paylaştığı anılarıyla konserve gelen kişilerin keyifli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayan Demet Akalın, özellikle son yıllarda müzik dünyasının zirvesinde yer alan isimlerden birisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler