Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Çıldırdı Erdem Kınay’a Sert Çıktı

İlgili Postlar

Demet Akalın Çıldırdı Erdem Kınay’a Sert Çıktı

Erdem Kınay’ın paylaştığı mesaj ile birlikte özellikle sosyal medyada yeni bir tartışma başladı. Geçtiğimiz günlerde Ozan Doğulu tarafından aranjörlüğünü üstlenen Kulüp isimli şarkısı için çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Demet Akalın, Erdem Kınay tarafından yapılan paylaşım sonrasında çok kızdı. Özellikle yeni şarkı için yapılan paylaşımlar sonrasında Erdem Kınay’ın “Apaçi müziği geri döndü” şeklinde tweet atması direk Demet Akalın’ın bu mesajı üstüne alınmasına neden oldu. Konu ile ilgili yaptığı açıklamalar ile sert bir çıkışta bulunan Demet Akalın, Erdem Kınay tarafından yazılan bu açıklamalara yanıt verdi.

Erdem Kınay’a Sert Tepki!

Sosyal medya hesabı üzerinden arka arkaya gönderdiği mesajlar ile Erdem Kınay’ı eleştiri yağmuruna tutan Demet Akalın, sosyal medya takipçilerinden de destek gördü. Demet akalın sosyal medya hesabı üzerinden şu mesajları gönderdi;

“Tüm sahtelere gelsin”

“Benim çıkarsız yaşantım sizin menfaat terazinizi bozar”

“İnsan ne kadar derin düşünürse düşünsün sonunda kendini sığ bir gerizekalıya laf anlatmaya çalışırken buluyor”

Attığı bu mesajlar ile birlikte Erdem Kınay’ın “Apaçi müziği geri döndü” şeklindeki eleştirilerine yanıt veren ve tartışmayı daha da hareketlendiren Demet Akalın için Erdem Kınay’ın ikinci bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Öyle ki bugüne kadar pek çok farklı isim ile sosyal medya hesabı üzerinden ciddi tartışmalar içerisine giren ve kavga eden Demet Akalın, bu duruma alışık olduğu gibi sözünü hiçbir zaman saklamıyor ve tepkisini direk dile getirebiliyor. Bu bakımdan gördüğü haksızlıklara ve kendisi hakkında söylenen olumsuz sözlere açıklamalarda bulunan Demet Akalın’ın, Erdem Kınay tarafından paylaşılan üstü kapalı bir mesajı bile net bir şekilde cevaplaması dikkatlerden kaçmıyor. Bu bakımdan iki isim arasında başlayan bu tartışmanın önümüzdeki günlerde devam etmesi kaçınılmaz görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler