Ana SayfaDedikoduDemet Akalın: Böyle Mi Evlenme Teklifi Ediyorsun?

İlgili Postlar

Demet Akalın: Böyle Mi Evlenme Teklifi Ediyorsun?

Son dönemlerde gündemden düşmeyen isimler arasında olan Demet Akalın bir kez daha yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Demet Akalın “Böyle mi evlenme teklifi ediyorsun?” sözleriyle olay yarattı. İşte detaylar;

Hira’mı Babasız Bırakmak istemiyorum!

Demet Akalın sözlerine şöyle devam etti, O Babasız geçen yıllarda komşu çocukların akşamları eve gelen babaları benim içime, yüreğime hep koca koca oturdu. Şimdi Hira’mı baba sevgisinden mahrum bırakmamak için iki aydır yüzünü bile görmek istemediğim eski eşimden ‘umut’u eksik etmediğim için yemediğim hakaret kalmadı. Hira’nın barışma videosuna kurgu diyen kalpsizler bile oldu. Aynı kalpsizler 2 yaşında Hira namaz kıldığında da ‘kendi yaptırmıştır’ yazmışlar demişti.

 Demet Akalın ‘formalite boşanma’ iddialarına yanıt verdi!

Açıklamalarıyla Şaşkınlığa Uğrattı! 

Demet Akalın 2.000.000 TL’lik aracı hakkında konuşarak, arabasını eşi Okan Kurt’un onu kandırdığından bahseden Akalın “Arkadaşlar, iki aracımı sattım bu arabayı satın aldım. ” demişti. Demet Akalın eşi Okan Kurt tarafından kandırılarak yeni arabasını aldığını dile getirerek Okan Kurt’un “Konserlere filan bununla gideriz” dediğini ve bu sayede arabasını aldığını belirtti.  Ünlü şarkıcı aldığı arabadan hiç memnun olmadığını belirterek, yaz sezonu biter bitmez değiştireceğini söyledi. Demet Akalın muhabirlere yaptığı açıklamalardan sonra teşekkür ederek, alışveriş merkezinden ayrılmıştı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın: Böyle Mi Evlenme Teklifi Ediyorsun?

Demet Akalın, gelinlere sorduğu bir soru sonrası Okan Kurt‘un kendisine yaptığı evlilik teklifinin ayrıntılarını şu sözlerle anlattı;

Bir kez Okan ile ayrıldık, bir gece ayrı kaldık.. Ben hemen kendimi dışarı attım…En az 5 dükkan gezmişimdir.  Sabaha karşı eve geldim, yattım uyudum. Gezmişim sabaha kadar, müzikten başım çatlıyor.  Bir baktım bu sabah kapıya geldi. Kapıyı yarım açtım ” Ne var be ” dedim. Okan ” Açsana kapıyı bir şey söyleyeceğim” dedi. Ben de ” Dışarıdan söyle” deyince ” İlk kez duyacağın bir şey” dedi. Aldım içeri koltuğun ucuna oturttum. Elde ne çiçek ne de yüzük; bana bakıp ” Evlenelim mi?” dedi. “Böyle mi teklif ediyorsun” dedim. Neyse bu işe gitti.. Yol 45 dakika sürüyor. Ben o sıra gelinlik baktım, mekan ayarladım… Sosyal medyaya da şunu yazdım: Cuma cuma evlilik teklifi almak ne bileyim ben…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler