Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın boşanma sonrası ilk kez konuştu!

İlgili Postlar

Demet Akalın boşanma sonrası ilk kez konuştu!

Demet Akalın boşanma sonrası ilk kez konuştu! Okan Kurt ile altı yıllık evliliğini önceki gün sonlandıran ünlü şarkıcı Demet Akalın, ilk kez konuştu. Akalın, boşanmanın ardından sessizliğini bozdu. Demet Akalın, hangi açıklamalarda bulundu? Demet Akalın’ın hayatına dair bundan sonraki planları neler? Detaylar haberimizde…

‘Demet Akalın kazandıklarını kaybetmektense, boşanmayı seçti’

Demet Akalın ve Okan Kurt tek celsede boşandı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin büyük aşkı bitti. Ünlü çift, önceki gün altı yıllık evliliği  tek celsede noktaladı. Beykoz Adliyesi’ne ayrı ayrı gelen çift, saat 16:00 sularında gerçekleşen boşanma davası ile boşandı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un anlaşmalı boşanma davasında, kızları Hira’nın velayeti anne Demet Akalın’a verildi, taraflar birbirlerinden nafaka ya da tazminat talep etmedi. Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin büyük aşkı bitti.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan ilk açıklama

Demet Akalın, boşanmanın ardından konser için Antalya’ya gitti. Havalimanında basın mensupları ile karşılaşan Akalın, boşanmanın ardından ilk kez konuştu. Okan Kurt ile altı yıllık evliliğini tek celsede noktalayan Demet Akalın, “Zor bir süreç. Bu dönemde dört elle işime ve kızıma sarılacağım. Beni onlar toparlayacak.” diye konuştu.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın haciz gelince dayanamadı

Okan Kurt, uzun zamandır borçları ile sorun yaşıyordu. Geçtiğimiz yıl yine haciz tehlikesi yaşamış, ancak son anda haciz işlemlerini engellemişti. Ancak, bu yıl yine haciz sorunları ile karşı karşıya kaldı ve bu defa sorunu aşamadı. Piyasa ve bankalara 150 milyon liranın üzerinde borcu olduğu öğrenilen Okan Kurt’un, Demet Akalın ile birlikte yaşadığı villaya haciz geldi. Haciz işlemleri, önceki gün gerçekleşti. Demet Akalın’ın alın teri ile aldığını ifade ettiği eşyaları, haciz işlemlerinin ardından kamyona yüklenerek götürüldü. Akalın, bunun üzerine boşanma kararı aldı ve haciz işlemlerinin ertesi günü Beykoz Adliyasi’nde Okan Kurt ile boşandı.

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının iç yüzü ortaya çıktı. Kırmızı çizgiyi aştı!

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin boşanma davasının yankıları hala daha devam ediyor. Ünlü çiftin altı yıllık evliliği sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler