Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'den Şaşırtan Açıklamalar

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Şaşırtan Açıklamalar

1 Temmuz’da 50’nci yaş gününü kutlayan Defne Samyeli, özel hayatı, fit hali ve güzelliğiyle her daim adından söz ettirmeyi başarıyor. Haber spikerliği kariyerine önce oyunculuğu, daha sonra şarkıcılığı da ekleyen Samyeli’den şaşırtan açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

Egzersiz Rutinini Anlattı

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve formda görüntüsü ile övgü dolu yorumlar alan Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Şamdan Plus’a birbirinden iddialı pozlar vermiş, 860 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı mesajda; güzellik sırlarını, spor rutinlerini ve beslenme alışkanlığını anlatmıştı.

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan 50 yaşındaki şarkıcı, “Spor yapmaya 20’li yaşlarımda başladım. Ağırlık, kardiyo, pilates… Hatta pilates hocalık sertifikam da var. Egzersizi çok seviyorum fakat zaman yaratamıyorum istediğim kadar. Haftada 2-3 günle sınırlı. Elimde olsa daha çok yapmak isterim. Bununla birlikte her gün düzenli yaptığım birkaç egzersiz var. Örneğin trambolinim var evde, zıplıyorum. Ayrıca çok aktif yaşayan biriyim. Yürürüm, asansöre binmem, merdiven çıkarım. Yüzümü de egzersizle çalıştırıyorum, son 19 yıldır. Çok büyük faydasını gördüm” demişti.

“Önümdeki Yılları Hevesle Bekliyorum”

Sahnede giydiği iddialı kıyafetlerle de gündem olan eski haber spikeri, “Son 15 yıldır neredeyse yaşlanma etkilerini hissetmiyorum bile. Bu nedenle yaş konusu endişe boyutunda gündemimde değil. Yaşım ilerledikçe yeni yapabildiklerim, geliştirdiğim yeteneklerim, yeni tecrübelerim beni o kadar heyecanlandırıyor ki korku değil hevesle bekliyorum önümdeki yılları. Mantalite buyken, zaman neredeyse duruyor. Anlıyorum ki çok kişiye bu anlamda faydam dokunacak, bir ilham kaynağı olduğumu görüyorum; kadınlar ve genç kızlar bana her ulaştıkları platformda bunu bana söylüyorlar” şeklinde konuşmuştu.

“Kendimle Yüzleşmekten Korkmuyorum”

Defne Samyeli, Şamdan Plus’a verdiği röportajdan yeni bir bölüm yayınladı. Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü şarkıcı, “Hayatınız boyunca sadece tek bir konuda kitlelere ilham veren biri olsanız, bu hangi konu ya da alanda olurdu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

İlerlemek. Hayatın her alanında; fiziksel, ruhsal. İlişkiler. Kariyer. Dünkü biz olarak kalacaksak yaşamanın ve yaş almanın manası ne? ‘Ben böyleyim’ deyip, hayatının bazı alanlarında aynı yerde sayıp resmen ayağına sıkan kişileri gördükçe buna inancım artıyor. Herkesin olmayı istediği yer kendisini ilgilendirir, kendi paşa gönlünün keyfi. Ama kendi içinize bir fener tutup bakabildiğinizde, kendinizle yüz yüze geldiğinizde o kadar köhne, paslanmış, artık gitmesi gereken kalıp ve inanç buluyorsunuz ki. Ben kendimle yüzleşmekten korkmuyorum. İşimde, ilişkilerimde, sahip olduklarımda ayağıma dolanan bana ait ne varsa temizlemek için çalışıyorum. Zor olmakla birlikte oralardan kabuk değiştirerek yeni ‘ben’ler çıkıyor. Daha gerçek ‘ben’ler. O zaman hayat da, sahnesi de, içine giren aktörler de değişiyor. Elbette iyi anlamda.

Defne Samyeli’den Şaşırtan Açıklamalar

Samyeli, “Kitlelerin dünya şartlarından, toplumdan, ondan bundan şikayet etmesi halini bırakıp ‘kendi’sine dönmesi ve önce kendini dönüştürmesi adına ilham veren biri olmayı isterdim. Tolstoy’un bayıldığım bir sözü var; ‘Herkes dünyayı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez’. Kendini değiştirip dönüştürmeyen zaten dünyada fark yaratıp onu değiştirebilecek kapasitede bir varlık sergileyemiyor. Kendi ekonomisini yönetmeyi bilmeyen ülke ekonomisi için bilmiş bilmiş akıllar veriyor, mesela. Evinde demokrasiyi sağlayamamış, görüyorum, toplum ve demokrasi adına büyük büyük konuşuyor çoğu insan mesela. Yahu bir dur. İlgi alanından çık, etki alanına bir bak önce. Neyse, daha uzatmayayım” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler