Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli Sahne Kostümüyle Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Defne Samyeli Sahne Kostümüyle Yürek Hoplattı

Sahne kıyafetleriyle son günlerde gündemden düşmeyen Defne Samyeli, son sahnesinde kalça dekolteli siyah dantel bir elbise giydi. Defne Samyeli sahne kostümüyle yürek hoplattı. İşte Defne Samyeli’nin sahne için seçtiği o kıyafet;

Böyle Anılmak İstemiyorum

Defne Samyeli, “Bizler insanız elbette görüştüğümüz kadın veya erkek birçok kişi olacak. Arkadaşlık boyutu olabilir, başka türlü boyutlar olabilir. Bunlar içerisinde yakalandı, sobelendi. Yeni aşk hayırlı olsun gibi tıklanmaya yönelik haberler yapıldığı zaman çok cazip olmuyor. Ben böyle anılmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli, muhabirlerin “Siz de habercilik yaptınız bu tarz başlıklı haberler yapmadınız mı?” sorusuna, “Ben de haberci oldum evet ama olayın sansasyonel kısmını bulmak ve başlık atmak bizim de yaptığımız bir şeydi. Eğer izlenmek istiyorsanız herkesin kendine göre metodu var. Benim özel hayatımla ilgili evet ya da hayır diyeceğim konularda ortada anılacak bir unsur olmamak adına cevap vermemeyi tercih ediyorum. Sobelendi, yakalandı haber başlıklarına ben de gülüyorum” yanıtını verdi.

Muhabirlere ilk etapta sert çıkan şarkıcı, “Özel hayatımla ilgili konu olmayı arzu etmiyorum. Siz işinizi yapıyorsunuz. Sormak zorunda olduğunuz zaman güzel ama gördüğünüz bir şeyi farklı yansıtmak güzel bir şey değil. Çünkü sobelenmedim” dedi.

Defne Samyeli’ nin Kendisinden 9 Yaş Küçük Sevgilisi Bakın Kim Çıktı?…

Defne Samyeli Sahne Kostümüyle Yürek Hoplattı

Kendisinden 9 yaş küçük iş insanı Onur Arıkan ile aşk yaşadığı iddiasıyla son günlerde çok konuşulacak Defne Samyeli, konserlerinde giydiği kıyafetlerle de gündemden düşmüyor. Samyeli, son sahnesinde giydiği kıyafetle adeta şov yaptı.

49 yaşındaki Defne Samyeli, kasığına kadar yırtmacı olan siyah dantel detaylı bir elbise giydi. Önden bakıldığında sadece yırtmacı görülen elbisenin arkası ise oldukça iddialı. Sırt ve kalça dekolteli bir elbise tercih eden Samyeli, pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram’da 865 bin takipçisi bulunan Defne Samyeli, cesur elbiseli paylaşımlarına yorumları kısıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler