Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli: Hiçbir zaman karışmadım

İlgili Postlar

Defne Samyeli: Hiçbir zaman karışmadım

Önceki gün Levent’te objektiflere yansıyan Defne Samyeli, muhabirlerin, “Kızlarınız Deren ve Derin’in giyim tarzlarına karışıyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi. Samyeli, “Hiçbir zaman karışmadım, karışmam da. ‘Dekolte’ dediğimiz şey kime göre dekolte, kime göre değil? Benim giyim tarzımı da dekolteli bulan vardır belki” ifadelerini kullandı

Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, dün akşam Raşit Bağzıbağlı’nın Levent’teki moda evinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan 48 yaşındaki Samyeli, pandemi sürecinde en çok sahneleri özlediğini ifade etti. Yeni bir single hazırlığında olduğunu da sözlerine ekleyen Samyeli, koronavirüs salgınının bir an önce bitmesini diledi.

Gazetecilerin “Kızlarınız Deren Talu ve Derin Talu’nun giyim tarzlarına karışıyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Defne Samyeli, “Hiçbir zaman karışmadım, karışmam da. Dekolte dediğimiz şey kime göre dekolte, kime göre değil? Benim giyim tarzımı da dekolteli bulan vardır belki” dedi.

 

Evlilikle ilgili de açıklamalarda bulunan Samyeli, “Güzel bir evlilik, şahane bir şey. Doğru insanla doğru evlilik çok güzel bir şey” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler