Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli Aşka Kendini Kapatmadı

İlgili Postlar

Defne Samyeli Aşka Kendini Kapatmadı

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren Talu’nun (26) sevgilisi Baran Tınaz ile kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşarak kızının Tınaz ile ilişkisini değerlendiren Samyeli, kendi aşk hayatıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel itiraflarda bulunan Defne Samyeli aşka kendini kapatmadı! İşte detaylar;

Yorum Yağmuruna Tutuldu

Bir dönem oyunculu olarak kamera karşısına geçen, son dönemde ise müzik kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. İlk şarkısına çektiği klipte adeta avuç avuç çikolata yediği sahnelere sosyal medyada yorum yağan ünlü şarkıcıdan olumsuz mesajlara cevap geldi.

Defne Samyeli’den Teşir Açıklaması

Elleriyle çikolata yediği anlar sebebiyle teşhircilikle itham edilen Defne Samyeli, söz konusu eleştirilere sert çıktı:

Benim çikolata yememde ne varmış? Çikolata yemiyor mu insanlar, ben yiyorum. Canım sıkıldığı zaman özellikle daha çok yemek yiyorum. ‘Duygusal yiyicilik’ diye bir şey var. Bu bir gerçek. Bir klibin orasına burasına bakıp, onunla ilgili yapılan yorumlar sahibine aittir. Kim ne gözle izliyorsa ona göre yorum yapar. ‘Teşhirci’ ne demek? Hangi gözlükle insanlar bakıyorsa ona göre bir yorumda bulunuyorlar. Kimin teşhirci olduğuna bununla ilgili yorum ifade eden kişi karar veremez ki! Kime göre, neye göre kimin teşhiri? Bana göre değil, nokta. Ben bildiğim yolda ilerlerim her zaman.

 “15 Yıldır Yaşlanma Etkilerini Hissetmiyorum”

1991’de katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan, formda görüntüsü ile yıllara meydan okuyan 50 yaşındaki ünlü isim, “Son 15 yıldır neredeyse yaşlanma etkilerini hissetmiyorum bile. Bu nedenle yaş konusu endişe boyutunda gündemimde değil. Yaşım ilerledikçe yeni yapabildiklerim, geliştirdiğim yeteneklerim, yeni tecrübelerim beni o kadar heyecanlandırıyor ki korku değil hevesle bekliyorum önümdeki yılları. Mantalite buyken, zaman neredeyse duruyor. Anlıyorum ki çok kişiye bu anlamda faydam dokunacak, bir ilham kaynağı olduğumu görüyorum; kadınlar ve genç kızlar bana her ulaştıkları platformda bunu bana söylüyorlar” şeklinde konuşmuştu.

“Evde Trambolinde Zıplıyorum”

Tescilli güzel, “Spor yapmaya 20’li yaşlarımda başladım. Ağırlık, kardiyo, pilates… Hatta pilates hocalık sertifikam da var. Egzersizi çok seviyorum fakat zaman yaratamıyorum istediğim kadar. Haftada 2-3 günle sınırlı. Elimde olsa daha çok yapmak isterim. Bununla birlikte her gün düzenli yaptığım birkaç egzersiz var. Örneğin trambolinim var evde, zıplıyorum. Ayrıca çok aktif yaşayan biriyim. Yürürüm, asansöre binmem, merdiven çıkarım. Yüzümü de egzersizle çalıştırıyorum, son 19 yıldır. Çok büyük faydasını gördüm” demişti.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli Aşka Kendini Kapatmadı

Tüm bunların ardından 50 yaşındaki Defne Samyeli, kızı Deren Talu’nın sevgilisi Baran Tınaz ile objektiflere takıldı. Tınaz ile sohbet ettiklerini söyleyen ünlü isim, basın mensuplarının; “Hem oyunculuk, hem şarkıcılık. Halk sizce hangisini seviyor?” sorusuna, “Siz hangisini seviyorsunuz? Ben yapabildiğimi yaparım, takdir onların takdiri. Bilemem onu ben” cevabını vererek güldü.

Kızları Deren ve Derin Talu’nun yeteneklerini de değerlendiren Defne Samyeli, “Ne diyeyim ki şimdi. İkisi de güzel sanatlar ile ilgileniyor. İkisi de modellik yapıyor. Daha farklı bir akademik kariyer takip etmek istemediler. Kendi istedikleri işleri yapıyorlar ve kendi paralarını kazanıyorlar. Bir kadının kendi parasını kazanması çok güzel bir şey. Kızlarım da kendi paralarını kazanıyor, ne mutlu bana” dedi.

“Kızım Daha Çok Genç”

Kızı Deren Talu’nun Baran Tınaz ile de ilişkisi hakkında da konuşan güzel şarkıcı, gazetecilerin “Kayınvalide olmaya hazır mısınız?” sorusuna gülerek; “Benim kızım daha çok genç aslında. Ben onun yaşındayken o vardı. Hayat bana ne getirecekse ben bekliyorum yani. Güzel de bir beraberlikleri var, önemli olan birbirlerine olan sevgi ve saygıdır” açıklamasını yaptı.

Defne Samyeli, kendi aşk hayatıyla ilgili ise “Romantik meselelerden dolayı çok üzülmemek lazım. Benim kalbim aşka hâlâ açık. Bakalım, eğer bir durum olursa ilerleyen zamanda zaten bilginiz olur” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler