Ana SayfaDedikoduDavid Beckham’ dan Hayranına cevap

İlgili Postlar

David Beckham’ dan Hayranına cevap

David Beckham’ dan Hayranına cevap

İngiliz futbolcu Beckham, Instagram’da kendisinin botoks yaptırdığına dair iddialara cevap verdi.

İngiliz Vogue Dergisi, Instagram hesabında eski Spice Girls üyesi ve tasarımcı Victoria Beckham’ın New York Moda Haftası’ndaki sunumundan bir paylaşım yaptı.

 

Şarkıcının esşi David Beckham, oğlu Brooklyn Beckham ve İngiliz Vogue dergisinin şef editörü Edward Enninful’un birlikte görüldüğü fotoğraf sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu.

42 yaşındaki aktif futbol oynadığı zamanlar da hem futbolu hemde fiziksel görüntüsü ve kılık kıyafetleriyle adından hem söz ettiren  futbolcunun oldukça genç göründüğü kareyle ilgili kullanıcılar Beckham’ın botoks yaptırdığı yorumunda bulundu.

Eski Manchester United oyuncusunun yorumlara

cevabı ise gecikmedi.

Ünlü isim David Beckham “Botoks David’e yakışıyor” yorumunu yapan kullanıcıya “ Botoks yaptırdığım doğru değil fakat bunu iltifat kabul olarak kabul ediyorum” cevabını verdi.

Ünlü futbolcu hakkında ise kısaca bilgi verecek olursak: David Robert Joseph Beckham, 2 Mayıs 1975 tarihinde İngiltere, Leytonstone’da doğmuştur. Ted ve Sandra Beckham çiftinin üç çocuğundan en küçüğüdür. Babası Ted Beckham mutfak tesisatçısıdır, annesi Sandra ise bir kuafördür. David Beckham, Chase Lane İlkokulu ve Chingford Vakfı Okuluna gitti.

1992 yılında profesyonel olarak M.United ile sözleşme imzalayan David Beckham, kariyerindeki ilk resmi golünü Galatasaray’a attı. 7 Aralık 1994’te “Manchester United” takımında oynarken “UEFA Şampiyonlar Ligi” maçlarında ilk gölünü 4-0 yendikleri Galatasaray’a atmıştır.

Futbol yaşamı, çoculuğunda babasıyla birlikte futbol oynadığı Ridgeway Park’tan yüzyılın takımı Real Madrid‘e uzanır.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler