Ana SayfaDedikoduDanilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'ten Yeni Kare

İlgili Postlar

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’ten Yeni Kare

MasterChef yarışmasıyla ününe ün katan İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten tek celsede boşanmıştı. Çift oğulları Zeno’nun doğum günüde bir araya geldi. Birlikte fotoğraf çektiren Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’ten yeni kare geldi. İşte boşanan ikilinin paylaştığı yeni fotoğraf;

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek Boşandı

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek, İstanbul’daki 17. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya avukatlarıyla birlikte katıldı. Gizlilik nedeniyle basın mensuplarının duruşmaya katılmasına izin verilmemektedir. Mahkeme, Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek’in velayetini birlikte vererek boşanmalarına karar verdi.

İtalyan şefin açtığı boşanma davasının duruşması yaklaşık 20 dakika sürdüğü için iki taraf bir görüşmede birbirlerini boşadı.

Duruşmanın ardından açıklama yapan İtalyan şef Danilo Zanna, “Üzüldüm ama her şey yolunda” ifadelerini kullandı.

Danilo Zanna Kimdir?

Tuğçe Demirbilek’ten Danilo Zanna Göndermesi

Tuğçe Demirbilek’in seneler önce paylaştığı bir şiiri yeniden sosyal medya hesabından paylaşması gündem oldu. Kısa sürede Demirbilek “Eski eşi Danilo Zanna’ya gönderme mi yaptı?” sorusu kulislerde dolaşmaya başladı. İşte Demirbilek’in paylaşım yaptığı şiirin sözleri;

“Kimseyle, kimsenin bilmediği bir oyunu oynamayın, yağmurunu yırtmayın, duasına basmayın, kimsenin kalbini, bulamayacağı bir yere gömmek için çalmayın. Aslında hayat; dinler tarihinden uzun, ölmekten kısa, ve rüyalarda olup biten herşeyden de daha tuhaftır… Anlayın!”

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek Boşandı

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’ten Yeni Kare

Yeni hayat kuran ikili oğulları Zeno Tibet’in doğum gününde bir araya geldi. Hem bayramı hem de oğullarının yeni yaşını kutlayan ikili o anları sosyal medyada paylaştı.

Danilo Zanna paylaşımının altına, ‘Bugün bizim için dünyanın en önemli günü… Bugün Zeno’nun doğum günü’ mesajını yazdı.

Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğraflara ‘üçünüz de çok tatlısınız’ şeklinde yorumlar yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler