Ana SayfaDedikoduDanilo Zanna ve Eda Alkaya Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Danilo Zanna ve Eda Alkaya Aşk Mı Yaşıyor?

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Danilo Zanna’nın sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor?

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek Boşandı

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek, İstanbul’daki 17. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya avukatlarıyla birlikte katıldı. Gizlilik nedeniyle basın mensuplarının duruşmaya katılmasına izin verilmemektedir. Mahkeme, Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek’in velayetini birlikte vererek boşanmalarına karar verdi.

İtalyan şefin açtığı boşanma davasının duruşması yaklaşık 20 dakika sürdüğü için iki taraf bir görüşmede birbirlerini boşadı.

Duruşmanın ardından açıklama yapan İtalyan şef Danilo Zanna, “Üzüldüm ama her şey yolunda” ifadelerini kullandı.

Danilo Zanna Kimdir?

Tuğçe Demirbilek’ten Danilo Zanna Göndermesi

Tuğçe Demirbilek’in seneler önce paylaştığı bir şiiri yeniden sosyal medya hesabından paylaşması gündem oldu. Kısa sürede Demirbilek “Eski eşi Danilo Zanna’ya gönderme mi yaptı?” sorusu kulislerde dolaşmaya başladı. İşte Demirbilek’in paylaşım yaptığı şiirin sözleri;

“Kimseyle, kimsenin bilmediği bir oyunu oynamayın, yağmurunu yırtmayın, duasına basmayın, kimsenin kalbini, bulamayacağı bir yere gömmek için çalmayın. Aslında hayat; dinler tarihinden uzun, ölmekten kısa, ve rüyalarda olup biten herşeyden de daha tuhaftır… Anlayın!”

Boşanma sonrasında hiçbir açıklama yapmamayı tercih eden Tuğçe Demirbilek bu paylaşımla sessizliğini de bozmuş oldu. İkili arasında neler yaşanacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Danilo Zanna “Babam İçin Cenaze Bile Yapamadık”

Danilo Zanna ve Eda Alkaya Aşk Mı Yaşıyor?

Dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan Danilo Zanna’nın yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. Snob Magazin’in haberine göre, Danilo Zanna’nın yeni sevgilisinin adı Eda Alkaya. Geçtiğimiz günlerde 40’ıncı yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Danilo Zanna’ya, kız arkadaşı Eda Alkaya’nın da eşlik ettiği ortaya çıktı.

İtalyan şef Danilo Zanna’nın bu pozlarını görenler, “Danilo Zanna, dokuz yıllık evliliğini Eda Alkaya uğruna mı bitirdi?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Danilo Zanna’nın, aşk iddiası sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler